Haljina koja je skuplja od stana u Beogradu: Maja oduvala konkurenciju na crvenom tepihu!

Na Filmskom festivalu u Veneciji kćerka slavnog glumačkog para ponela je model koji vredi čitavo bogatstvo

  • 7
Maja Hok, Maya Hawke Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Na 77. Venecijanskom filmskom festivalu američka glumica i model Maja Hok (22) bila je u centru pažnje zbog basnoslovno skupe haljine iz riznice modnog brenda Versaće. 

Ćerka glumice Ume Turman i glumca Itana Hoka prošetala je sirena model haljine sa zlatnim suzama koji je istakao njenu besprekornu figuru i podsetio kako bi trebalo da budu odevene zvezde na crvenom tepihu - glamurozno, upečatljivo, ženstveno, provokativno i autentično.

Haljina koja je lepa glumica ponela pripada kolekciji AW20 i ne može se naći u slobodnoj prodaji, a sudeći prema materijalima od koji je napravljena vredi čitavo bogatstvo. Haljinu nude boje po kojoj su prosuti slapovi zlatnih suza Maja je upotpunila zaštitnom maskom koja je poprimila zlatnu boju zbog odsjaja haljine.

Kada se pojavila na crvenom tepihu u Veneciji, mlada glumica je za tili čas oduvala konkurenciju i ujedno poslala snažnu poruku - da i sa maskom na licu možete da budete ženstveni, graciozni i privlačni.

Maja Hok, Maya Hawke Foto: IPA / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Maja Hok rođena je 1998. godine kao prva od dvoje dece glumaca Ume Turman i Itana Hoka. Njeni roditelji venčali su se dva meseca pre nego što će Maja biti rođena, a razveli su se kad je ona imala sedam godina. Kao tinejdžerka kćerka slavnih roditelja započela je karijeru modela u "Vogu", a kasnije se opredelila za glumu. TV debi imala je 2017. u mini-seriji "Mala žena", posle čega je snimila četiri filma i popularnu TV seriju za Netflix.

Na ovogodišnjem Venecijanskom filmskom festivalu premijerno je prikazan film "Mejnstrim" u kom Maja igra glavnu ulogu. Ali, sve i da film ne napravi veliki uspeh, Majino modno izdanje će se sigurno još dugo prepričavati...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Olumdar

    7. septembar 2020 | 13:57

    Samo kada bi mogao videti da joj zlatna i da piški naftu. Kolac da obučeš u zlatu i on bi bio naj skuplji na svetu. Lako je da se razmećeš tudjim parama dali ih ona zaradila za njene 22 gidina?

  • tea

    7. septembar 2020 | 13:47

    pa i nlje nesto.

  • Tajci

    7. septembar 2020 | 14:31

    Parce krpe.. uzas...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA