Mnogo više od prelepe mlade pravnice: Marina Plakalović je nova zvezda "Telegraf Editorijala"

Upoznajte Marinu koja je ulepšala novi "Telegraf" modni editorijal kreacijama brenda Amour

  • 4

Marina Plakalović je zvezda novog "Telegraf Editorijala". Ima 23 godine i student je četvrte godine Pravnog fakulteta u Beogradu. Potiče iz Republike Srpske, a modelingom je počela da se bavi sa 12 godina.

- Krenula sam u školu za modele na mamin predlog, gde sam se i pronašla. Kroz modeling sam upoznala brojne druge kulture, običaje i stekla nove prijatelje, to su samo neke od prednosti. Takođe sam nosilac titule Miss Tourism BiH 2018. i druge pratilje na World Super Model 2015. koji je održan u Kini - kaže Marina.

Trenutno joj je u prvom planu karijera pravnika, pošto sebe vidi kao budućeg advokata, ali i kao porodičnu ženu. Pa je razumljivo da je modeling prerastao u hobi.

- Okušala sam se u skoro svim sportovima, čak i u fudbalu. Međutim, to mi nije jača strana, više mi leži fitnes i taj vid treninga. Ali s obzirom da nisam redovna što se tiče treninga, trudim se da svaki dan sto više pesačim - rekla je Marina.

Što se tiče ishrane hrani se zdravo i nezdravo. Tip je osobe koja mora da vodi računa šta jede, jer joj, kako kaže, genetika po tom pitanju nije naklonjena, ali se isto tako ne odriče ni hrane koju voli.

Najveća podrska joj je porodica. Oni su doprineli da uvek napravi pravilan izbor i ostane dosledna sebi.

- Zauzeta sam. U ljubavi mi je najbitnije poverenje i međusobno razumevanje. Da smo jedno drugom podrška i motivacija. Kod muškarca mi je bitno da je odlučan, iskren i pozitivan - rekla je Marina za "Telegraf".

Model: Marina Plakalović

Dizajner: Amour fashion house

Šminka: Dina Ranđelović

Zahvaljujemo se Riverside pool villa na pelepoj lokaciji

Autor fotografija je Janko Maslovarić

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zlata Gačić

    8. septembar 2020 | 21:55

    Eee ona je lepa..prelepa..a ne za svaku za koju napišete da je lepa.

  • joja

    8. septembar 2020 | 22:47

    Jedna od retkih devojaka bez naduvanih usta, grudi i tetovaza, svaka cast!

  • DRagutin

    9. septembar 2020 | 05:42

    Baš je lepa, spolja, deluje prirodno, elegantno, zanosno, a kakva je i koliko je lepa iznutra to će najbolje znati taj srećković koji je osvoji... !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA