Kraljica Leticija predstavila najpopularniju haljinu za jesen koju će obožavati sve Srpkinje

Ova haljina će obeležiti jesenju sezonu

  • 3
Kraljica Leticija Foto: Profimedia/The Mega Agency

Španska kraljica Leticija (47) prisustvovala je jednom važnom sastanku u Madridu koji je organizovalo Špansko udruženje protiv raka, a svojom izvrsnom modnom kombinacijom je dokazala da se sa pravom svrstava u red najbolje stilizovanih žena.

Kraljica Leticija je uslikana na ulicama Madrida u jednoj upečatljivoj modnoj kombinaciji.

Kao i uvek, lepa Leticija se držala damskim i prefinjenih odevnih komada, te je odabrala da obuče elegantnu haljinu sa cvetnim dezenom koju potpisuje španska modna kuća "Masimo Duti".

Upravo će ova prelepa haljina obeležiti jesenju sezonu, pa se očekuje da će postati i veliki trend među ženama u Srbiji. 

Ona je ovu modernu kreaciju nadogradila prelepim aksesoarima, dokazujući da upravo detalji mogu da učine stajling zanimljivim, pa i nesvakidašnjim.

Leticija je haljinu uparila sa visokim štiklama koje su oduševile žene širom sveta. Iako izgledaju prilično jednostavno, salonke poseduju asimetričan kaiščić koji prekriva stopalo i olakšava hodanje.

Da li vam se dopada ova modna kombinacija?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA