≫ 

Najpopularnija jakna ove sezone je pravo iznenađenje: Veoma je ženstvena i laska baš svakoj figuri

A i ne košta previše

  • 2
Jakna Foto: Promo/HM

Safari jakne su obeležile modnu eru "šezdesetih", a modni stručnjaci najavljuju da će upravo one zagospodariti ovom jesenjom sezonom.

Za safari jakne kažu da su jedan od simbola šezdesetih godina, a proslavio i ih je legendarni francuski dizajner Iv Sen Loran.

Na prvi pogled podsećaju na nekadašnje radničke jakne i košulje jer ova jakna klasičnog kroja poseduje velike džepove i pojas oko struka zahvaljujući kome laska svakoj figuri.

Jaknu na tržištu možete pronaći uglavnom u drap, braon, sivoj i neizosatavnoj crnoj boji, a kada je reč od materijala najzastupljeniji su keper, koža i teksasa.

Modne blogerke i modne zavisnice počele da nose ovu jaknu za koju kažu da se uklapa uz sve, od sportskih do elegantnih izdanja.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by JAQUELINE VAZZOLA (@fashionpuglady) on

Jakna u safari stilu se odlično kombinuje uz farmerice i sve vrste pantalona, a ako je uparite sa suknjom postići ćete fenomelan poslovni autfit.

Kaputi su uvek u modi, ali ako pitate modne blogerke, safari jakne su definitivno najomiljenija jakna ove jeseni, a možete je pronaći u mnogim prodavnicama uličnih marki za pristojnu sumu novca, počev od 3.500 hiljade dinara pa na više.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by STYLEROOMS (@styleroomsnl) on

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA