Mihaela Lakićević je nova zvezda "Telegraf Editorijala":"Produktivnost i istrajnost su ključ uspeha"

Upoznajte Mihaelu koja je ulepšala novi "Telegraf" modni editorijal kreacijama Tijane Krstić

  • 0

Mihaela Lakićević ima 20 godina, rođena je i odrasla u Beogradu. Završila je XIII beogradsku gimnaziju i trenutno je student Fakulteta za poslovnu ekonomiju na engleskom jeziku.

- Od malih nogu se aktivno bavim sportom, trenirala sam brojne sportove, a sada sam pronašla savršen balans u pravilnoj i zdravoj ishrani i odlascima u teretanu. Jako sam posvećena svom telu i pravilnom načinu ishrane, prvenstveno zato što se najbolje osećam kada se hranim zdravo. Izbegavam mlečne proizvode i crveno meso, a omiljena hrana su mi sušhi i avokado. Slatki greh mi je čokolada, mogla bih da živim na njoj, tako da mi je ona dodatni podstrek da se hranim što kvalitetnije, da bih povremeno mogla i da se zasladim - rekla je Mihaela.

Treninzi i pravilna ishrana je uzajamno motivišu, što se kvalitetnije hrani, to ima više motivacije da ne preskače treninge i da bude što aktivnija. Smatra da su produktivnost i istrajnost ključ uspeha.

Najveći uticaj na nju je imala njena mama. Ona joj je najveća inspiracija, savetnik, oslonac i vetar u leđa. Podstakla ju je da prihvati pozive modnih skauta i počne da se bavi modelingom, a njeno mišljenje joj je bilo presudno za svako novo angažovanje. Do sada je radila u Srbiji i Italiji, a san joj je da otputuje u Ameriku i tamo da se oproba kao model.

- Pored modelinga, velika mi je želja da se oprobam u glumi i nadam se da ću nekada dobiti priliku da je i ostvarim. Nemam momka, niti mogu opisati kako bi mi idealan momak izgledao. Fizički izgled mi nije presudan, bitno je da razumemo jedno drugo, da je ambiciozan i duhovit. Kada budem srela svog idealnog momka, prepoznaću ga. Smatram da je rad na sebi neophodan za napredak u bilo kom poslu ili odnosu i da su lične greške najbolji učitelji - rekla je Mihaela za "Telegraf".

Model: Mihaela Lakićević

Dizajner: Tijana Krstić

Šminka: Nataša Miljković

Zahvaljujemo se hotelu Falkensteiner

Autor fotografija je Janko Maslovarić

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA