3 načina kako da farmerke postanu deo najelegantnijeg stajlinga za posao

Najjednostavniji odevni komad može da se kombinuje sa bilo čim

  • 0
farmerke Printscreen: Youtube/ Amber Scott

Farmerke su verovatno najpopularniji i najudobniji odevni komad na celom svetu. Iako ne spadaju baš u elegantnu garderobu, i te kako ih je moguće ukombinovati u takav stajling.

Farmerke sa sportskom obućom izgledaju veoma ležerno, ali ako ih ukombinujete sa štiklama ili sakoom moći ćete da ih nosite na poslu, čak iako radite u kancelariji sa strogim dres kodom.

Rolka i čizme

Idealni stajling za jesen, jesu jednostvavne farmerke šireg kroja, debeli džemper sa rolkom, i plitke čizme sa malom štiklom.

Možete da birate hladne nijanse, poput sive i plave, ili jesenje tonove, kao što su braon i bež.

Sako i mokasine

Bilo kakav sako da kombinujete sa farmerkama garantovano ćete izgledati elegantno. Kao cipele možete da birate štikle baletanke, čizme ili mokasine. U svakom slučaju će izgledati sjajno.

Ženstvena bluza

Farmerke same po sebi su veoma dosadan komad garderobe i upravo iz tog razloga možete da ih kombinujete sa bilo čime.

Ako obučete neku običnu, široku ženstvenu bluzu ili košulju, a obujete čizme ili cipete, izgledaćete spremno za poslovni sastanak.

Za koji god da se stajling odlučite preko garderobe uvek možete da obučete elegantni, dugačak kaput, koji će dodatno da ulepša vaš izgled.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA