Lepotica koja će vas raspametiti: Smiljana Anđelović je nova zvezda "Telegraf Editorijala"

Upoznajte Smiljanu koja je ulepšala novi "Telegraf" modni editorijal kreacijama brenda Alme couture

  • 0

Smiljana Anđelović ima 21 godinu, živi u Kačarevu. Završila je srednju medicinsku školu, obrazovanje je nastavila na Fakultetu za projektni i inovacioni menadžment. Za isti je dobila stipendiju, zahvaljujući Miss Yu kompaniji.

- Od malih nogu se aktivno bavim sportom, trenirala sam balet od osme godine. Volim da treniram i da vodim računa o zdravoj ishrani. Smatram da je to veoma važno, ne samo zbog dobrog izgleda, već prvenstveno zbog zdravlja. Trudim se da svakodnevno ulažem u sebe, u svakom smislu. Smatram da je najbitnije da svakog dana budemo najbolja verzija sebe i nikada ne odustajemo - kaže Smiljana.

Prošle godine je bila u finalu za Miss Srbije, i kako kaže, to je bilo prelepo i nezaboravno iskustvo, koje ju je nadahnulo za dalje uspone. Sledeće godine ide na internacionalno takmičenje u Aziju, koje će se održati u Maleziji “Miss Asia Global”. Na tom takmičenju je prošle godine titulu pobednice ponela predstavnica naše zemlje Sara Damnjanović, pa će se ona potruditi da opravda isti uspeh.

- Završila sam školu sminkanja, i volim u slobodno vreme da se usavršavam u tome. Planiram da otvorim svoju modnu liniju zajedno sa studijom za šminkanje. Uživam praveći planove za budućnost. Veome sam ambiciozna i ne volim da stojim u mestu - dodala je ona.

- Najveći uticaj na mene ima moja porodica, oni su moj najveći oslonac i podrška. Sigurna sam da će idealan momak naići kada bude vreme za to. Smatram da idealan momak treba da bude pažljiv, duhovit, ambiciozan i pun poštovanja - rekla je Smiljana za "Telegraf".

Model: Smiljana Anđelović

Dizajner: Alme couture

Šminka: Nina Živanović

Zahvaljujemo se hotelu Marshal

Autor fotografija je Janko Maslovarić

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA