Plavooka lepotica besprekornog osmeha: Aleksandra Anđelković je nova zvezda "Telegraf Editorijala"

Upoznajte Aleksandru koja je ulepšala novi "Telegraf" modni editorijal kreacijama brenda Laura Gatta

  • 0

Aleksandra Anđelković ima 25 godinα, poreklom je iz Despotovca. Živi i studira u Beogradu gde je student Stomatološkog fakulteta u Beogradu i smatra da je pametno i perspektivno razmišljala po pitanju njene buduće profesije.

- Modeling je bio hobi, ali naravno kao i svaki hobi u kojem napreduješ pretvori se u posao, što se i desilo. Moglo bi se reći još jedna moja velika ljubav koja mi je donela bezbroj novih iskustava i zanimljivih putovanja - kaže Aleksandra.

Kada je reč o budućnost ona kaže da je u svojoj glavi zacrtala cilj, ali svakako u suštini želi ispunjen život sa što više unutrašnjeg mira i puno ljubavi.

- Od muzike slušam sve što mi u tom trenutku prija i motiviše me, to može ići od nemačkog repa preko metal muzike, pa do Balaševića, objasnila je Aleksandra.

Veliki je filmoljubac, ali svakako zbog količine obaveza filmove gleda kada joj to vreme dozvoli. Voli da oseti emociju i da ostane u razmišljanju kada se film završi.

- Kada je reč o mojoj ishrani, neki bi to nazvali dijetom, ali meni je to lifestyle. Uglavnom što zdravija ishrana, što manje obrađena, ali svakako imam i ja svoje žute minute, istakla je ona.

Najviše uticaja na nju imali su roditelji i društvo. Iz svakog aspekta se trudi da izvuče najviše i da se uz pomoć toga izgradi u stabilnu ličnost.

- U ljubavi tražim najboljeg prijatelja, iskrenost, iskrenu ljubav i razumevanje. Privlače me markantni muškarci, ali ako je moj, onda je za mene idealan - rekla je Aleksandra za "Telegraf".

Model: Aleksandra Anđelković

Dizajner: Laura Gatta

Šminka: Nataša Miljković

Frizura: Svetlana Bubanja Bucka

Zahvaljujemo se hotelu Envoy

Autor fotografija je Janko Maslovarić

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA