Novogodišnji look prilagođen trenutnoj situaciji

Proslava novogodišnje noći ove godine je neizvesna, međutim, dobre atmosfere u većini domova, u krugu porodice, zasigurno će biti

  • 3
Bonatti

Foto: Promo/Bonatti

Da li ćete u novogodišnjoj noći obući svečanu toaletu, ili provesti ušuškano veče u pidžami – na vama je da odličite. Jedno je važno – ne smete zaboraviti nešto crveno, da nasluti sreću.

Bonatti je ove godine spojio eleganciju i kućnu atmosferu, pa ćete u pidžami, spavaćici, bebi dolu ili ogrtaču imati pravi praznični look.

Satenska, elegantna pidžama u crvenoj boji, sa crnim rubovima itekako može da bude adekvatan komad, u isto vreme prijatan i udoban. Uz malo čipke u kombinaciji satena, spavaćica lako može da izgleda kao večernja toaleta. Da bude prijatnije, predlažemo da ukombinujete satenski ogrtač, koji ćete rado nositi cele naredne godine.

Za ušuškanu atomosferu, simpatične fotografije pored jelke birajte pamučnu pidžamu i udobne kućne čizmce.

I u ovoj čudnoj prazničnoj atmosferi, mogućnosti je mnogo. Najvažnije je dobro raspoloženje, nada u bolje dane i neka sitnica kojom ćete  usrećiti nekoga u novogodišnjoj noći.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA