Punija tamnoputa manekenka zaplakala od sreće kada je izašla na naslovnoj strani "Voga"

Plus sajz model i glumica nije mogla da sakrije ushićenje, ali ni suze

  • 1
naslovna casopisa Vog Foto: Instagram/Vogue/Annie Leibovitz

Paloma Elseser (28) ušla je u istoriju kao prva tamnoputa devojka koja se pojavila na naslovnoj strani prestižnog magazina „Vog“. Ona je, istovremeno, i jedna je od četiri plus sajz modela koja je krasila naslovnicu „modne Biblije novog doba“.

Paloma je pozirala ispred objektiva čuvene Eni Lebovic koja je, pored ostalih, fotografisala i Demi Mur, Mišel Obamu, Sindi Kraford, Serenu Vilijams... Lebovic je, takođe, napravila kultnu fotografiju Džona Lenona i Joko Ono, samo nekoliko sati pre nego što će Lenon biti ubijen.

Činjenica da je Paloma stala ispred objektiva možda najslavnijeg fotografa našeg doba bila je za manekenku jednako uzbudljiva kao i činjenica da je ovom naslovnicom čak dva puta pomerila granice u svetu lepote i mode.

U trenutku kad joj je na kućnu adresu stigao prvi primerak „Voga“, Paloma je odlučila da pozove mamu i baku i podeli sa njima najradosniji trenutak u životu.

- Stvarno sam uzbuđena, mislim da će mi srce iskočiti iz grudi – rekla je Paloma pre nego što će otvoriti pošiljku. – Tresem se.

U trenutku kad je ugledala sebe na naslovnici, počela je da plače, pokrivajući oči rukom.

Ništa manje uzbuđene, srećne i ponosne nisu bile ni njena majka i baka.

- O moj Bože, prelepo! Hvala Bogu! Tako sam ponosna na tebe, dušo – bili su komentari Palominih najvoljenijih.

 

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
Објава коју дели paloma elsesser (@palomija)

Paloma nije mogla da zaustavi suze radosnice dok je gledala sebe u prozirnoj mokroj haljini dizajnera Majka Korsa, a onda je počela da lista „Vog“ i pokazuje svoje fotografije u jednako provokativnoj haljini koju je dizajnirao Di Pets.

- Ovo je veliki trenutak za nas – nastavila je njena mama.

- Hvala mama... Hvala, bako, što si nam pružila svu ljubav i što si nam pomogla da mama i ja budemo ovo što jesmo – nastavila je Paloma kroz suze.

 

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
Објава коју дели paloma elsesser (@palomija)

U intervjuu za „Vog“, mlada plus sajz manekenka pričala je o svojoj odluci da se bavi modom, uprkos riziku od pandemije. Navela je da je „sve u svetu postalo potpuno neizvesno“, a nije propustila ni da se bori za prava „velikih devojaka“ koje u prodavnicama odeće ne mogu da pronađu modele u adekvatnoj veličini.

- Moramo da budemo neverovatno snalažljive, jer nemamo taj luksuz da samo uđemo u prodavnicu i odaberemo ono što nam se dopada – poručila je Paloma u intervjuu za januarsko izdanje „Voga“.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA