Godinama je prodavala donji veš, a sada otkriva savet zlata vredan: Kako izabrati pravi grudnjak?

Veličina grudnjaka je često diskutabilna stvar

  • 0
brus Printskrin: TikTok/daelynnicole_

Delin Nikol, bivša radnica kompanije Victoria's Secret otkrila je koje greške žene najčešće prave tokom kupovine grudnjaka.

Specijalista za grudnjake Delin Nikol, koja je pet godina radila za popularni brend donjeg veša, podelila je svoje znanje na TikTok-u u nizu kratkih video klipova.

- Trik je u tome što ne treba pronalaziti grudnjake koji odgovaraju samo vašoj veličini, već i obliku grudi - rekla je devojka.

Nije sve do korpe, ključ je u obimu

Delin, koja trenutno živi u Velikoj Britaniji, kaže da mnoge žene mislie da je važna samo korpa, a ne i obim grudi, odnosno broj koji ide uz korpu.

- Nije svejedno da li nosite broj 75D ili 85D grudnjaka. To su dve potpuno različite veličine i drugačije će da vam stoje - rekla je ona.

@daelynnicole_the more you know 🤓 thinking about making this a series bc there is just.. so much. ##fyp ##foryou ##bra ##knowledge ##girls ##mentoo♬ original sound - daelynnicole

Delin je otkrila da je najbitniji obim ispod grudi.

- Ako vam se zadnji deo grudnjaka uvek podiže i morate da ga spuštate, znači da niste kupili odgovarajući broj.

I kada isprobavate grudnjak u prodavnici, uverite se da je zakačen za najlabaviju, od tri postojeće kopče jer što ga više nosite, to će se više istezati.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA