Ambiciozna dama koja obožava ruske klasike: Nastasja Popović je nova zvezda "Telegraf Editorijala"

Upoznajte Nastasju koja je ulepšala novi "Telegraf" modni editorijal kreacijama brenda Ciel

  • 4

Rođena je 1997. godine u Beogradu. Završava informatički smer pri Matematičkom fakultetu.

- Odmalena sam bila avanturistički nastrojena i volela da isprobavam nove stvari. Tako sam još u detinjstvu neprestano otkrivala nova intersovanja i aktivnosti, od baleta, jahanja, klizanja, pa sve do muzike. Uporedo sa Zemunskom gimnazijom završavala sam klavir u srednjoj Muzičkoj školi "Kosta Manojlović" - kaže Nastasja.

Umetnost joj je, uz modeling i nauku, bila i ostala najveća ljubav.

- Teško mi je da izdvojim jednu sferu umetnosti koja mi je najdraža. Oprobala sam se u muzici, slikanju, vajanju. Ali, ako bih morala, to bi svakako bila gluma i osećaj lekovite katarze koju dobra izvedba kvalitetnog filmskog scenarija ili pozorišnog komada može da proizvede kod gledaoca. Odskora sam se oprobala i u glumačkim vodama i nadam se novim angažmanima - dodala je Popovićeva.

Verica Rakočević, Biljana Tipsarević, Sofija Milošević, Suzana Perić, Zvonko Marković i Stefan Đoković neki su od naših kreatora sa kojima je sarađivala tokom dugogodišnjeg bavljenja modelingom.

- Izneti godinu za nama bio je pravi poduhvat. Sve nas je zatekla sa mnoštvom planova za budućnost od kojih su mnogi morali da budu stavljeni na pauzu, naročito oni vezani za putovanja i rad u inostranstvu. Naterala nas je da se naviknemo na novu realnost. Da usporimo, zastanemo i osvrnemo se na svoje odnose kako sa sobom samima, tako i sa svojim bližnjima, saradnicima, prijateljima i porodicom. Da preispitamo svoje limite, pronađemo motivaciju i snagu i pomerimo granice svojih mogućnosti i želja. Takođe, 2020. nas je naučila i da više cenimo svoje zdravlje, mir, prirodu i sve ono što smo zbog žurbe i pravljenja planova do tada uzimali zdravo za gotovo - kaže Nastasja.

Veoma je avanturistički nastrojena, voli da putuje i istražuje nova mesta kada god joj to obaveze dozvole. U slobodno vreme voli da čita, posećuje pozorište i bioskop. Ljubitelj je klasika poput Tolstoja i Dostojevskog koji su umnogome oblikovali njen čitalački ukus i oplemenili dotadašnja iskustva.

Privlači je zapadna kinematografija, a od filmova najviše ceni one koji joj pružaju novi ugao gledanja na život. Svakom bi preporučila da pogleda Foresta Gampa, Zelenu milju, Bekstvo iz Šošenka, Divlje priče, Petparačke priče, Čudesni svet Amelije Pulen, a zatim i filmove Vudija Alena i Kristofera Nolana.

- Slušam najviše stranu muziku, razne žanrove, u zavisnosti od prilike i raspoloženja. Ponekada mi prija klasika potput Šostakovičevih valcera, Šopena ili Rahmanjinova, ponekad jazz, a ponekad haus i savremeni zvuci. Od savremenih izvođaca omiljeni mi je belgijski umetnik Stromae, ali u poslednje vreme uživam i u nekim numerama kontroverzne mlade zvezde u usponu Bili Ajliš - rekla je Nastasja za "Telegraf".

Model: Nastasja Popović

Dizajner: Ciel

Šminka: Biljana

Zahvaljujemo se hotelu Envoy

Autor fotografija je Janko Maslovarić

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA