Budite šik na Dan zaljubljenih: 10 modnih ideja koje će napraviti senzaciju i privući pažnju

Zablistajte na dan posvećen romantici

  • 3
Ljubav i moda Foto: Freepik.com

Dan zaljubljenih je stigao, a mnogi parovi proslaviće ga uz romantičnu večeru i sveće. Usred poklona, balona i čokolada postoji još nešto na šta bi trebalo da obratite pažnju - odabir garderobe koji će vašeg partnera ostaviti bez daha.

Ako nemate ideju šta da obučete večeras, evo nekih koje mogu da vam posluže kao inspiracija.

1. Beli korset savršeno se uklapa u elegantnu tamno-maslinastu kombinaciju koja ističe figuru i otkriva dekolte. I svedeno i provokativno u isti mah.

2. Hladno vreme ne pruža puno mogućnosti da istaknemo ženstvenost, ali kombinacija džempera i ove neodoljive suknje svakako će rasplamsati maštu.

3. Crveno je boja ljubavi. Ova haljina od tila odraz je elegancije, ali i glamura. Spremni ste za večeru pod svećama.

4. Iako se proleće još ne nazire, ovaj komad je pravi izbor za ovu priliku. Ako izlazite, birajte kaput ili bundu svetlije nijanse i fascinirajte partnera ovom nevinom, a opet provokativnom odevnom varijantom.

5. Haljina cvetnog dezena namenjena je damama koje su svom voljenom pripremile večeru kod kuće. Uživajte u udobnosti, ali i provokativnosti koju ovakav model haljine šalje.

6. Mala crna haljina je uvek dobar izbor. Priredite pravi spektakl za oči svom partneru, ističući vašu salivenu figuru koju će ovaj odevni komad staviti u prvi plan.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by LucyStyle.sk (@lucystyle_sk)

7. Ako ste ljubitelj ekstravagancije, čizme koje idu preko kolena kombinujte sa veselim odevnim dezenom. Nećete pogrešiti.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by @amberbiddulph

8. Kombinacija crvene i crne boje najviše privlači pažnju, a ovaj komplet savšeno pristaje ženama koje odišu samopouzdanjem.

9. Za dame koje praktikuju klasiku ovo je idealna kombinacija. Ne zaboravite čarape sa čipkom koje su u ovom slučaju najizazovniji detalj.

10. Ako obožavate da nosite haljine i uz to držite do tradicije, neka vaš izbor bude crna dugačka haljina koja je u isto vreme i romantična, i glamurozna, i elegantna.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Срб

    14. februar 2021 | 14:17

    Ово је Србија данас је Свети Трифун Срећна слава свим Србима а слављеницима здравља и сваку срећу

  • Biljka

    14. februar 2021 | 15:43

    Pa valjda Sveti Trifun, u Srbijia ne dan zaljubljenih. Vernicima zelim srecnu Slavu Svetog Trifuna, a dan zaljubljenih neka slavi Papa.

  • Lejla

    14. februar 2021 | 16:08

    Žene će danas biti šik...a muškarci hik...hik...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA