Antonina iz Čačka svetska modna zvezda: Uživam u "haosu" Njujorka, ali mi nedostaju ulice Beograda

Za sad ima jednu neostvarenu želju

  • 2
Antonina Petkovic Foto: Instagram/antoninapetkovic

Kao pobednica Elitovog lica godine 2011. Antonina Petković (24) započela je karijeru u svetu modelinga. Ova prelepa devojka, rodom iz Čačka, osvojila je srca velikih imena u svetu mode.

Bila je muza Vivijen Vestvud, Karla Lagerfelda, Toma Forda i Viktorije Bekam, čije je kreacije nosila na najvećim Nedeljama mode, prenosi Gloria. Pre dve godine sklopila ugovor sa brendom donjeg rublja Victoria's Secret.

Živi i radi u Njujorku i, kako kaže, ovaj grad joj budi kreativnost.

Iako je u dosadašnjoj karijeri postigla velike uspehe, ova prelepa devojka još ima neostvarenih snova. Naime, Antonini je želja da osvane na naslovnici francuskog magazina Vogue.

S druge strane, Petkovićevoj i te kako znače mišljenje i podrška porodice, a o tome koliko joj pored svega nedostaje Srbija, rekla je da oseća veliku nostalgiju i da joj mnogo nedostaju prijatelji iz Čačka, kao i šetnja beogradskim ulicama.

- Nedostaju mi prijatelji i porodica koji su u Čačku, ali i Beograd u kome provodim dosta vremena kada sam u Srniji. Uživam u šetnjama Beogradom, ali isto tako volim “haos” na ulicama Njujorka, jer pokreće i budi kreativnost - izjavila je Antonina.

Kada je reč o planovima, Antonina kaže da ništa ne prepušta slučaju, ali i da ima dosta interesovanja za koje čeka da se "iskristališu".

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
Објава коју дели Antonina Petkovic (@antoninapetkovic)

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
Објава коју дели Antonina Petkovic (@antoninapetkovic)

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
Објава коју дели Antonina Petkovic (@antoninapetkovic)

Svetska (a naša) manekenka svojevremno je priznala da su joj inspiracija kretaivni ljudi koji rade na sebi svakog dana u svakom pogledu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Chance

    30. mart 2021 | 13:37

    Ovo je prava manekenka, a ne ove samoprozvane koje nijednu reviju nisu odradile, cak ni domacu. Svaka cast na uspehu Antonina!

  • Jasim

    30. mart 2021 | 13:03

    Kad bi se ugojila jedno 10kg bila bi bas lepa ovako kost i koza

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA