Obavezni aksesoari za ovo proleće: Ulepšajte svoje kombinacije jeftinim modnim dodacima

Ovog proleća na listu svojih omiljenih modnik dodataka, dodajte i ove tri stvari i budite u trendu

  • 0
Šešir moda žena Foto: Shutterstock

Sa modnim dodacima svaka kombinacija postaje zanimljivija i upečatljivija. Oni mogu da naprave veliku razliku u vašem odevanju, osveže svakodnevnu odeću i daju lični pečat vašem stajlingu.

Ovog proleća na listu svojih omiljenih modnik dodataka, dodajte i ove tri stvari i budite u trendu.

1. "Bucket" šeširi

Ove šešire ranije smo viđali samo na pecarošima, a sada su prisutni i u populanoj modi. Ovaj dodatak, kao modni aksesoar, pojavio se još prošle godine, a sada je postao potpuni hit.

Može se naći sa širokim i uskim obodom, džins vatrijanti, od veštačke kože, itd. Dezena i boja je pregršt, a sve što treba jeste da izaberete onaj koji vama najbolje stoji.

2. Kragne

Kragne su se kao i ribarski šeširi ponovno pojavili na modnoj sceni prošle godine, i od tada ih sve češće viđamo. Sa njom možete da naglasite svaku običniju košulju ili bluzu, a u opuštenim letnim varijantama izgledaće idealno u paru sa klasičnim modelom pantalona.

Upečatljive su same po sebi, pa celokupan stajling treba previše stilizovati.

3. Lančani kaiš

Pre nekoliko godina u trendu je bilo nošenje lančane ogrlice i narukvice, ali sada se taj trend malo izmenio pa je prešao na kaiševe.

Ovakav kaiš savršeno pristaje uz pantalone visokog struka i neku običniju majicu ili košulju. Odlično će stajati i uz haljine i će dodatno naglasiti struk, piše Glamour.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA