Obuća koja će obeležiti ovo proleće: 4 modela zbog kojih će se svi okretati za vama

Ono što je pandemija korona virusa donela, kada su modni trendovi u pitanju, zasigurno je udobnost

  • 0
Žena, devojka, cipele, moda Foto: Shutterstock

Kalendarski smo odavno ušli u proleće, iako se to prema vremenskim prilikama ne bi moglo reći. Ipak, posle svakog kišnog perioda dođe i sunce, pa ne bi trebalo zaboraviti da nam je najlepše godišnje doba tu.

Ono što je pandemija korona virusa donela, kada su modni trendovi u pitanju, zasigurno je udobnost. Tako sada većina ljudi i kada traže cipele zahtevaju upravo to - da su pre svega udobne.

Udobne cipele ne znači i ružne, a novi modni trendovi to i dokazuju. Cipele koje će biti u modi ovog proleća su elegantne, jednostavne i pružaju udobnost.

1. Papuče i sandale sa debelim đonom

Obuća ovog tipa je mekana i udobna, a na nogama izgleda potpuno neobično.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Billini Shoes (@billinishoes)

Njihov ležeran oblik odlično se slaže sa mnogim modnim kombinacijama. Mogu se nositi sa širokim zvonastim pantalonama i običnom majicom, sa suknjom ili haljinom cvetnog dezena.

Mogu se naći u raznim varijantama, poput onih sa čičkom, onih koje se navlače, u obliku japanki, itd. Izbor boja je veliki, od crne i bele do pastelnih nežnih nijansi.

2. Niske potpetice

Ako ne volite da nosite veoma visoke potpetice, sandale sa niskom petom su idealan izbor za vas. Udobne su, a u njima ne bi trebalo da imate problema pri hodanju. Pored toga, savršeno se slažu uz elegantne modne kombinacije kao što su plisirana suknja ili haljina.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by chicyolo (@chicyolo.in)

Najbolje je odabrati modele zanimljivih boja kao što su svetlo-plava, plava ili narandžasta, koje će svima privući pažnju.

3. Platnene čizme

Čizme nisu samo za jesen i zimu. Platnene čizme savršene su za proleće. Ovog proleća u trendu su one u zemljanim tonovima i savršeno se slažu sa svim odevnim komadima.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Nikoleta Vaic (@nikivai)

4. Klompe

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Alice Perrella (@aliceperrella)

Ležerne klompe nisu samo udobne, već i praktične, i savršeno se uklapaju prolećnu modu. Veoma privlače pažnju i svakoj, pa i najobičnijoj kombinaciji, daće dašak stila.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Scholl iconic (@scholl_iconic)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA