U korak sa modnim trendovima: Tri modela torbi koje svaka žena treba da ima u svom ormaru

Kao jedan od najbitnijih modnih dodataka, torbe su oduvek bile omiljeni komad većini žena

  • 0
Žensak torba Foto: Freepik.com

Torba je najbitniji ženski aksesoar. Nije važno od kog su materijala napravljenje, one su svakako omiljeni modni detalj mnogih žena.

Ne znamo da li je to zato što se lako se uklapaju uz sve odevne kombinacije, ali jedno je sigurno - torbe su neizostavan deo svakodnevnog stajlinga. Mišljenja su podeljena, neke žene vole velike torbe u koje će moći da stave sve, dok druge vole male torbe i nose ih kao modni dodatak.

Crna tašna

Verujemo da svaka žena u svom ormanu poseduje jednu crnu torbu, jer ne postoji model koji je popularan kao ovaj. Koliko god se vremena menjala i sa njima trendovi, obična crna tašna je uvek u modi.

Izaberite torbu srednje veličine, u koju ćete moći da ponesete sve što vam je potrebno. Nikada ne možete pogrešiti sa kupovinom crne torbe, jer se slaže sa svim bojama i odevnim kombinacijama.

Hermes torba, Birkin torba Foto: Shutterstock

Mini torbe

Male torbe su prilično praktične, i zbog toga ih mnoge žene obožavaju. Ovu torbu treba da imate u svom ormanu jer je možete nositi i u izlasku i kao i u svakodnevnim prilikama.

Birajte tonove koji će se lako uklopiti uz svaku kombinaciju, ali dobro je i da imate torbicu koja će biti u nekoj drugačijoj boji poput crvene ili žute jer će vam služiti kao dobar modni detalj.

Torba Foto:Pixabay

Elegantni ranac

Sve ono što ne može da stane u žensku torbu može da stane u ranac. Lako uklopivi rančevi su zgodno rešenje za sve sezone, a naročito za leto.

Poželjno je da boju koja preovladava na vašoj odeći, uparite sa bojom ranca, kako biste stvorili lepu kompoziciju.

Ranac Foto:Pixabay

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA