Poslovni stajling za svaki dan: 3 kombinacije u kojima ćete se osećati udobno i elegantno

Pravila oblačenja se u korak sa trendovima menjaju i postaju fleksibilnija

  • 0
žena, telefon, posao Foto: Freepik/gpointstudio

Omiljeni deo dana većini ljudi, a naročito ženama je kada poslovnu  odeću zamene udobnom trenerkom i širokom majicom.

Oblačenje za posao može predstavljati pravi modni izazov. Ne samo da postoje očekivanja da poslovni stil odiše ozbiljnošću, ambicijom, već i da se svakog radnog dana pojavljujemo u sasvim drugačijoj poslovnoj kombinaciji.

Poslovna odeća nije uvek najudobniji izbor, ali ove 3 kombinacije vam omogućavaju da u isto vreme izgledate profesionalno, elegantno i da se osećate  komforno.

Sako i pantalone

Ovo je najklasičnija odevna kombinacija u kojoj ćete se uvek osećati prijatno i udobno, pogotovo kada imate dan prepun obaveza.

Sako i pantalone su prikladni i za kancelariju i za piće sa društvom i upravo su zbog toga omiljeni među ženama. Uz odelo uvek možete dodati neki modni detalj, kao što je torbica smelije boje ili dobar nakit.

ženska moda Foto: Shutterstock

Karirane pantalone

Ovog proleća su u modi i karirane pantalone koje bi trebalo da ima svaka žena u ormaru. Bilo da se odlučite za klasičan karo ili kockasti dezen, izgledaćete sjajno.

Uz karirane pantalone, kao gornji deo bi trebalo da izaberete košulju ili elegantnu majicu koja će biti u nekoj neutralnoj boji, poput bele ili bež. Celokupni izgled dopunite torbicom neutralne boje.

ženska moda Foto: Shutterstock

Haljina i mantil

Ukoliko niste ljubitelj pantalona i sakoa - imamo nešto i za vas. Za poslovne prilike obucete haljinu ili suknju prikladne dužine.

Suknje i haljine su posebni modni detalji u ženskoj garderobi. Ženstvene i originalne, daju sliku šarma i nežnosti svakoj dami.

Suknju možete kombinovati sa majicom ili košuljom i preko obući komforni mantil koji ćete upariti sa torbicom boje suknje ili haljine koju ste izabrali.

moda, trend Foto: Freepik/haritanita

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA