Najlepša među nama: Mis Srbije Andrijana Savić je nova zvezda "Telegraf editorijala"

Upoznajte Mis Srbije Andrijanu koja je ulepšala novi Telegraf modni editorijal kreacijama Butika 13

  • 6

Andrijana Savić je zvezda novog Telegraf Editorijala. Ona je devojka koja titulu Miss Srbije uspešno nosi već drugu godinu. Razlog je pandemija korona virusa, zbog kojeg svetski izbor lepote nije održan 2020 godine.

Ono što smo eksluzivno saznali je da će se izbor za Miss Sveta održati ove godine u Decembru u Portoriku. Naša Andrijana će na ovom jubilarnom 70-tom izboru Miss Sveta predstavljati našu zemlju.

Kako kaže, posle ovako velike pauze u održavanju mnogobrojnih modnih događaja, oseća se baš uzbuđeno.

- Ovaj period iskoristila sam, da uspešno završim sve obaveze na dva fakulteta, od kojih je jedan projektni menadžment inovacije i IT, čiju stipendiju sam dobila od kompanije Miss Yu na samom izboru. Vreme izolacije i najveće pandemije provela sam ponažući drugima, šijući maske za svoje sugrađane u rodnom Gornjem Milanovcu - kaže Andrijana.

Ovu devojku pored lepote krasi obrazovanje, šarm, toplina, humanost i spremnost da uvek pomogne drugima. A, kako kažu njene koleginice, kada je vidite na fakultetu odmah zaključite da je to Miss. Prava dama, držanje, sedenje, komunikacije, hod i stil u odevanju. Uvek otmena i umerena.

Andrijana nam je rekla da je sada došlo vreme da se sa timom iz kompanije priprema za Svetski izbor prema upustvima koji su upravo stigli od licencora. Zna da je veliki posao čeka, od prezentacije na društvenim mrežama, usavršavanje jezika, odabira finalne haljine, uvežbavanje plesne tačke, održavanje kondicije, odabir teme za motivacioni govor.

- Za sada mogu da se pohvalim da su mi završena dva kompleta sa tradicionalnim našim vezom, koje ću nositi u posebnim prilikama na Svetskom izboru, a dizajnirao je Stevan Gavrić.

- Hvala svima koji su me bodrili sve vreme, nadam se da ću Srbiju, Miss Yu kompaniju, moju porodicu, usrećiti dobrim plasmanom na svetskom izboru u Decembru u Portoriku - rekla je Andrijana za Telegraf.

Model: Andrijana Savić

Dizajner: Butik 13

Frizura: Češalj i makaze

Zahvaljujemo se Chill N Grill House na lokaciji

Autor fotografija je Janko Maslovarić

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA