≫ 

Stiglo je vreme za šortseve: 5 modela koji će obeležiti leto 2021.

Šortsevi mogu da se kombinuju za svaku priliku, važno je samo odabrati odgovarajući model

  • 0
Teksas šorts

Foto: Pixabay

Šorts je mnogim ženama omiljen modni odevni predmet zbog udobnosti i funkcionalnosti, ali i zbog činjenice da sa pametnim izborom modela telo može dobiti potpuno drugačiji oblik.

Modela ima raznih, a materijali se kreću od teksasa, pamuka, veštačke kože, pa sve do šljokičastih i pletenih. To znači da ih lako možete kombinovati za neku opuštenu priliku ili za neki malo formalniji događaj. Primera radi, elegantan šorts u kombinaciji sa sakoom može da bude odličan izbor za prvi ljubavni sastanak.

Šorts je ultimativna odeća kada je u pitanju leto. Još jedna prednost ovog odevnog komada je što ga, uz malo veštine i truda, možete napraviti i sami. Sve što bi trebalo da uradite jeste da skratite stare farmerke koje su vam dosadile i pincetom izvučete končićče koji vire.

Predstavljamo 5 modela šortseva koji će biti hit ovog leta.

1. Teksas šorts

 

Teksas šortsevi uvek izgledaju dobro i nikada ne izlaze iz mode. Možete ih nositi u raznim kombinacijama od košulja i štikli, pa sve do patika i obične bele majice.

2. Duboki šorts

 

Ovaj model će biti hit ovog leta, a već su ga nosile najpoznatije svetske lepotice. Pevačica Tejlor Svift je poznata po njima i često ih kombinuje sa patikama ili visokim potpeticama.

3. Jake boje i šljokice

 

Ako ste raskošnije građe, istaknite svoje obline na pravi način - obucite upečatljivi šorts sa šljokicama.

4. Bermude

 

Ono što je odlično kod ovog modela jeste činjenica da ga vrlo lako možete napraviti od starih farmerki. U kombinaciji sa najobičnijom belom atlet majicom izgledaćete provokativno i seksi.

5. Elegantni šorts

 

Tamne prugice na beloj podlozi uvek su dobitna kombinacija. Kad se uz to doda mašna, eto modela šortsa koji će u isto vreme delovati i romantično, i atraktivno, i elegantno.

Video: Zaista se pravi za 2 minuta, ovo je savršeno: Žene na Instagramu poludele za brzom frizurom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA