5 trendi kupaćih kostima za dame sa oblinama: Istaknite ono najlepše na vama i budite moderne

Uz mudar odabir kostima, na plaži ćete izgledati zanosno

  • 3
Plus sajz model, punija devojka u kapaćem kostimu Foto: Shutterstock

Ako vam nedostaje samopouzdanja i plašite se da prošetate plažom jer ste krupni i imate Rubensove obline, ovi kupaći kostimi će vas ubediti u suprotno. Jednodelni kupaći, kupaći iz dva dela ili bikini? Više nije ni važno, jer ćete u svakom izgledati sjajno - važno je samo da napravite dobar izbor.

Pronalaženje kupaćeg kostima ponekad može biti veoma zahtevan zadatak, jer bi trebalo pronaći model koji će savršeno odgovarati vašem obliku tela.

Evo koji modeli kupaćih kostima će savršeno suziti figuru i sakriti kilograme.

Jednodelni kupaći

Jednodelni kupaći može sakriti neke nedostatke poput izraženog stomaka i jačih kukova, ali i naglasiti ženske atribute. Veoma je važno da pri kupovini odaberete pravu veličinu, kako bi se savršeno prilagodio telu.

Bikini sa dubokim strukom

Ovi modeli kupaćih kostima omiljeni su među krupnijim damama, jer vizuelno izdužuju noge i celokupnu figuru, a struk je posebno naglašen.

Kupaći iz '50-ih

Sigurno se sećate pin ap devojaka u sličnim kostimima. Žene su ih obožavale, a oni se sada vraćaju na velika vrata. Prekrivaju sve nedostatke, a u njemu ćete se osećati ženstveno i elegantno.

Karneri na kupaćem kostimu

Karnere i volane ove sezone ćete često viđati ne samo na suknjama i haljinama, već i na kupaćim kostimima. Kupaći s karnerima na dekolteu vizuelno povećava grudi, a u zavisnosti od modela mogu biti veoma elegantni i svedeni.

Leopard print

Ovaj kupaći deluje gotovo neutralno, a savršeno izgleda u kombinaciji sa preplanulim tenom. Sakriće sve nedostatke i telu dati drugačiji oblik.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA