≫ 

Neprolaznost večnog modnog trenda: Mala crna haljina je letnji hit, a evo kako možete da je nosite

Bez obzira kog je kroja ili dužine, mala crna haljina je decenijama nezaobilazna u garderoberima nežnijeg pola

  • 2
Devojka, žena, haljina, frizura Foto: Shutterstock

Svaka žena kada želi da bude elegantna i prefinjena posegne za malom crnom haljinom. Kada želite jednostavan i klasičan večernji stajling, ništa ne može da parira ovoj haljini.

Mnoge dame iz doba Zlatnog Holivuda dobro znaju prednosti ove haljine, pa su je rado kombinovale sa bisernim ogrlicama, broševima i rukavicama.

Ukoliko je kombinujete sa balentankama ili salonkama sa visokom potpeticom, nećete pogrešiti. Navikli smo da za vreme leta nosimo belu i svetle boje, ali crna letnja haljina je odevni komad koji bi ormaru trebalo da ima svaka žena.

Haljina sa bretelama i otvorenim leđima

Ove sezone kreacije su uglavnom jednostavne forme. Haljina je ukrašena tankim bretelama, a otvorena leđa daju notu ženstvenosti i elegancije.

Mala crna haljina

Mala crna haljina i bele štikle su pravi modni spoj. Kombinacija možda izgleda jednostavno, ali zapravo ima "vau" efekat o kom će ljudi pričati čak i kada napustite zabavu.

Satenska crna haljina

Gotovo je nemoguće zaviriti na Instagram poznatih infulenserki, a da ne vidite neku satensku crnu haljinu. Ovom stajlingu možete dodati sako u efektnoj boji, a crveni karmin je neizostavan.

Bela majica i crna duga haljina

Ukoliko ste mislili da crna haljina na bretele izgleda efektno samo u posebnim prilikama kada je kombinujemo sa salonkama, sređenom frizurom i večernjom šminkom, evo primera koji će vas razuveriti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Рј38

    4. jul 2021 | 07:39

    Имам и ја ,ал' ми стварно мала....

  • Bulbuderac

    4. jul 2021 | 08:37

    Ja zene obucene u crninu po letnjem vremenu vidjam po grobljima. . . . . .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA