Udobne, lagane i moderne: Široki model pantalona je pravi letnji modni hit

Široke pantalone od laganih materijala, različitih dezena već nekoliko sezona su u trendu

  • 1
Devojka, žena, žena jede sladoled, pantalone Foto: Shutterstock

Široke i ležerne pantalone ovog leta su osnova garderobera svake dame koja prati trendove. Idealne su za tople dane, a možete ih nositi na bezbroj načina.

Lako se kombinuju, a osim što dobro izgledaju i ako ste visoki i vitki ali i ako imate poneki kilogram viška, obožavaćete ih i zato što su, pre svega, veoma udobne.

Široke pantalone potpuno će zameniti farmerke, a dodatni plus je to što su odlična alternativa kada prilika zahteva nešto elegantniji stajling. 

One su zabavna i šik alternativa uskim modelima pantalona, te predstavljaju izbor za svaku priliku, što su uvidele i mnoge poznate lepotice i modne blogerke koje su ih nosile u najrazličitijim varijantama.

1. Bež pantalone

Uz kombinaciju bež pantalona i bele majice odlično idu i braon papuče. Ne zaboravite i na modne dodatke. Naočare, dobra tobra i kaiš savršeno će upotpuniti opušten letnji stajling.

2. Crno bele pantalone

Ove pantalone kombinujte sa klasičnom belom majicom, a za elegantniji izgled, zavežite maramu oko vrata u boji pantalona i dodajte crvenu torbicu koja će izgledu dati ženstvenu notu.

3. Crvene pantalone

Vatrena i privlačna, crvena boja ove sezone vratila se na velika vrata. Budite dovoljno odvažni i smeli da obučete crvene pantalone i kombinujete ih sa majicama i košuljama neutralnih nijansi.

4. Pastelno roze pantalone

Veoma romantična kombinacija, odlična za odlazak na večeru sa jačom polovinom. Ukoliko želite da postignete poslovni stil, umesto krop top majice obucite belu košulju i spremne ste!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ceca

    1. jul 2021 | 11:53

    Da ali samo za visoke devojke. Niske će u njima biti kao patke ali mi po difoltu " samo da je u modi" pa nema veze kako izgleda

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA