Glumice iz serije "Seks i grad" ponovo haraju Njujorkom: Fanove iznenadile modnim kombinacijama

Sara, Sintija i Kristin uživale su u snimanju, kojem nije prisustvovala četvrta glumica popularnog ostvarenja, Kim Katral

  • 0
Seks i grad, Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon, Kristin Davis Foto: Jose Perez/SplashNews/Profimedia

Glavne glumice čuvene serije i filmova "Seks i grad", Sara Džesika Parker, Sintija Nikson i Kristin Dejvis posle jedanaest godina ponovo su prošetale Njujorkom. Povod je snimanje i nastavak popularne serije koja će imati 10 epizoda i zvaće se "I te kako".

Ono što je posebno zapalo za oko svim ljubiteljima serije jeste to koliko su se glumice promenile. Broj godina koji je prošao od poslednjeg snimanja se vidi i na njihovim licima, ali one su i dalje lepe i nasmejane, a najveću pažnju privukli su njihove odevne kombinacije.

Boja odeće koju su ponele na ovom snimanju je vidno drugačiji nego pre. Naime, glumice su ranije nosile razigrane i efektne boje, dok ovaj put to nije slučaj. Međutim, to nije zasmetalo njihovim fanovima, koji su im uputili brojne komentare podrške.

- Devojke, prelepe ste, izgledate moćno i moderno šta god obukle - napisala je jedna žena.

A kako su se oblačile glumice pre skoro dve decenije, pogledajte u galeriji.

Sara koja u seriji tumači lik novinarke Keri Bredšo, odlučila se za visoke lakirane crne štikle, kariranu suknju, belu majicu i bež džemper, a ceo stajling ukrasila je zanimljivim modnim detaljima, kao što je braon torbica i zlatni nakit.

Sitnija se opredila za nešto poslovniji izgled, pa je obukla belo-sivu kariranu košulju koja je bila upasana u bele duboke pantalone, a sve s ukusom začinila je bež tašnom i salonkama.

U kontrastu od svojih koleginica, Kristin je obukla duboku crnu suknju ispod kolena i na taj način pokazala zategnute noge. Obukla je jednostavnu ali efektnu crnu blizu sa belim tufnama, koja otkriva gola ramena, a puf rukavi su joj dali ženstveni izgled.

Međutim, najveću pažnju privukle su crne štikle sa belom mašnom, koje je uparila sa zanimljivom torbom.

Podsetimo, originalna serija emitovala se od 1998. do 2004. godine, a dva filma objavljena su 2008. i 2010.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA