≫ 

Komadi nakita koji su ponovo u modi: Narukvice i ogrlice sa morskim školjkama su hit leta

Nakit od školjki je letnji trend koji se vratio na velika vrata

  • 1
Ogrlica, žena, lepa žena, plavuša Foto-ilustracija: Shutterstock

Ove godine ne možemo pobeći od retro stilova koji se sve više vraćaju u modu. Posle kombinezona, dubokih pantalona, marama i velikog broja drugih retro modnih komada, jasno je da se nekadašnji trendovi sve više hit.

Sada je na red došao nakit sa detaljima sa morskog dna.

Školjke mogu ukrašavati bilo koji komad nakita, a najviše ih možemo videti na ogrlicama, narukvicama i takozvanim nanogicama – komadu nakita koji se nosi oko zgloba noge. Ovakav nakit naročito je u trendu ovog leta, jer damama koje ga nose daje romantičan izgled.

Školjkice oko zgloba

Bele školjke oko zgloba na preplanuloj koži izgledaju jednostavno savršeno. Možete kombinovati više njih, a toliko su efektne da vam dodatni nakit neće biti potreban.

Viseće minđuše

Efektne i elegantne minđe sa školjkama vrlo lako će se uklopit u svaki stajling. Najbolje je da ih kombinujete sa tankom zlatnom ogrlicom i i belom košuljom ili haljinom.

Ogrlica

Ogrlica sa malim školjkama je sigurno ona koje se svi sećamo iz detinjstva. Leto je pravo vreme kada možemo da se podsetimo na ovaj komad nakita, a njena jednostavnost će sve oboriti s nogu.

Narukvica

Ako ovog leta idete na more donesite nekoliko školjki. One nisu samo suvenir sa odmora, već osnova za najmoderniji dodatak za ovu sezonu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Myk

    12. jul 2021 | 18:00

    Kad vidim ženu, ja odma' prvo primetim kakav nakit ima. Tek onda kako izgleda. He he... Žene nose nakit zbog drugih žena, da se "ćeraju" koja ima skuplji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA