≫ 

4 načina da u garderobi na tufne izgledate fatalno: Vanvremenski trend ponovo dominira na ulicama

Tufnice se nose stalno, bez obzira na sezonu

  • 0
Žena, šešir, crveni karmin, haljina s tufnama Foto: Pixabay

Svake sezone se pojavljuju novi trendovi koji zamenjuju stare, ali trend koji se godinama opstaje u svetu mode su tufne. Zahvalne su za svako doba godine i za svaku priliku, a ovog leta prisutne su na haljinama, košuljama, suknjicama, ali i aksesoarima.

Uprkos reputaciji da je ovaj uzorak previše retro, postoje načini da nosite tufnice, a da ne izgledate detinjasto.

1. Crvena košulja

Ovaj model košulje je zahvaljući tufnama savršen primer kontrasta. Bilo da odlučite da je nosite uz svetle farmerike ili uz šorts, košulja rešava sve stilske probleme i lako se kombinuje, a kada dodate zlatni nakit i animal print torbu bićete spremne za večernji izlazak u toplu letnju noć...

2. Suknja sa belim tufnama

Tufnice su neprolazni trend koji uvek rado prihvatamo. Možda je tajna njihove popularnosti u isticanju ženstvenosti i elegancije, što dokazuje i ova suknja.

3. Bela košulja sa crnim tufnama

Košulje dolaze u pregršt modela i dezena, a jedan od najpopularnijih je ovaj sa tufnama. Posebno su zgodne svetle varijante sa tamnim tačkama, jer ih možete nositi u svim prilikama, pa čak i na posao uz duboke crne pantalone. Ovu opciju sa šortsom ipak ostavite za neobaveznu šetnju po gradu.

4. Bež haljina sa braon tufnama

Haljinu na tufne možete kombinovati uz espadrile, bele patike ili ravne sandale. Ovaj ženstveni model haljine veoma je popularan, jer ističe lepotu figure bez previše otkrivanja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA