Lepršave bele bluze su hit ove sezone: 3 moderna komada bez kojih je leto 2021. nezamislivo

Ove bluze su nosile najlepše žene sveta, a sada su ponovo u fokusu

  • 0
Žena, lokne, kovrdžava kosa, bela majica Foto: Unsplash/Dmitry Vechorko

Uvek je važilo pravilo da je manje više, a da jednostavno često znači i moderno. Baš takva je i bela bluza, koja spada u grupu neprolaznih modnih trendovaElegantne bluze pripadaju komadima koje nosimo tokom sva četiri godišnja doba i u svim mogućim stilovima i prilikama, jer se savršeno uklapaju u gotovo svaku kombinaciju.

Lepršave bele bluze možete da kombinujete sa farmericama različitih krojeva, lanenim pantalonama, uskim ili širokim suknjama i sa teksas šortsevima.

Zbog svoje jednostavnosti i lakog kombinovanja sa različitim tipovima obuće i modnim dodacima, ovaj model može se smatrati komadom koji ne izlazi iz mode.

1. Čipkasta bela bluza

Ako je vaš izbor za ovo leto bela bluza sa čipkom, uz nju će savršeno stajati bela suknja , uz koju možete da nosite i visoke potpetice i sandale, a mala bež torbica i slamnati šešir će upotpuniti letnji izgled.

2. Rupičasta bluza sa karnerima

Elegancija i ženstvenost u punom su jeku ove godine. A kada je već reč o eleganciji i ženstvenosti, neki od par jednostavnih načina da ih postignete svakako su bluze sa razigranim volanima.

3. Elegantna bluza i karirane pantalone

Bluza sa okovratnikom je aposolutni hit ove sezone. Ovo je odličan komad garderobe koji će oplemeniti svaku odevnu kombinaciju, od jutra do večeri. Karo je definitivno dezen koji se vraća na scenu i ne planira da ode, što nam dokazuju sve popularnije pantalone sa ovim stilom.

Video: Ova frizura je hit leta 2021: Lako se pravi, efektna je i uz nju vam nije potreban nakit

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA