Narandžasta je letnji hit i nalazi se na svim odevnim komadima: Vatrena boja koja asocira na luksuz

Ukoliko vam je cilj da ove sezone izgledate moderno i da u potpunosti osvežite stajling, birajte narandžastu boju

  • 0
Devojka, žena, suknja, šešir, moda Foto: Shutterstock

Leto nam nepogrešivo donosi tople i vedre boje. Prošle godine najpopularnije boje su bile pastelne u svim nijansama, dok ove godine "tron" dele ljubičasta i narandžasta.

Pored toga što narandžasta podiže stil odevanja na viši nivo i svakom stajlingu daje jedinstveni pečat, ona utiče i raspoloženje. Narandžasta je vrlo atraktivna boja koja privlači veliku pažnju i kao takva veoma je popularna i nalazi se na doslovno svim odevnim komadima.

Međutim, mnogi su skeptičnu kada je u pitanju nosivost ili kombinovanje ove vatrene i vesele boje, ali narandžasta se savršeno uklapa i sa drugim bojama.

Paleta boja narandže ima više nijansi, a vi odaberite jednu koja će naglasiti vašu prirodnu lepotu.

1. U narandžastom od glave do pete

Onda kada želite da izgledate elegantno, prefinjeno i u isti mah moćno, narandžasto odelo je prvo na listi modnih predloga. Ova boja ima pregršt nijansi, pa ukoliko ne znate kako je uklopite sa drugom bojom, možete iskoristiti narandžastu u drugačijem tonu od ostale odeće.

2. Haljina sa otvorenim leđima

Bilo da je u pitanju proslava ili šetnja po gradu, haljine sa golim leđima nikada ne izlaze iz mode.

3. Narandžaste farmerice

Svetloplave i tamnoplave farmerice su modni klasici. Ali, poslednjih nekoliko sezona dizajneri su smelo eksperimentisali sa farmericama u bojama. I nisu pogrešili! Jedna od najsigurnijih varijanti kombinacije sa ovim farmerkama je kratka bela majičica.

4. Kombinacija ljubičaste i narandžaste

Možda vam ovo zvuči kao spoj nespojivog, ali ove dve boje se savršeno dopunjuju. Ako volite ljubičastu i narandžastu, kombinujte ih bez straha, jer ćete zagarantovano izgledati trendi i moderno.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA