≫ 

Ksenija je dizajnirala najlonke za muškarce i oni ih obožavaju: Da li nas očekuje novi modni trend?

Današnji muškarci su ljubitelji uskih farmerica, pa čak i štikli, ali od skoro nose i najlonke

  • 13
Najlonke, čarape, hulahopke, najlonke za muškarce Foto: Shutterstock

Najlonke su, smatralo se donedavno, isključivo bile deo ženskog gardarobera. Međutim, vremena se menjaju, pa se u skladu sa tim Ksenija Čen iz Toronta koja obožava modu i prati trendove dosetila da napravi najlonke i za muškarce. 

Zvanično je stiglo vreme muških najlonki, s čim se slažu i svetski dizajneri i poznate holivudske zvezde, koje su na modnim revijama i svečanim dešavanjima nosile najlonke za muškarce. Kako Ksenija kaže, na ideju je došla kada je jednom prilikom na društvenoj mreži Fejsbuk naišla na stranicu u kojoj muškarci od 20 do 75 godina tragaju za najlonkama koje bi mogli da nose.

- Prvo sam pomislila da čarape kupuju za svoje lepše polovine, ali sam na kraju shvatila da ih kupuju za sebe - ispričala je Ksenija.

Ona i njen tim su počeli da istražuju kolika je zapravo potražnja za muškim najlonkama i došli su do neverovatnog otkrića.

- Bili smo iznenađeni kada smo shvatili koliki je broj muškaraca koji žele da kupe ove čarape, uglavnom zvog osećaja udobnosti i topline. To nije stvar mode, već potrebe - zaključila je ona.

U svojoj kolekciji Ksenija muškarcima nudi najlonke različite dužine, boje i dezena.

Kako se vama čini ovaj novi trend? Podelite s nama u komentarima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vendigo

    25. septembar 2021 | 02:22

    Odlična stvar. Probao i nosio, i mogu reći da su udobne i tople pogotovo u zimskom periodu. Znatno bolja stvar od ružnih i zastarelih "dugačkih gaća". Niko tu ne kaže da će se to nositi na suknju ili ko zna kakve kerefeke, nego ispod pantalona gde se neće ni videti, a noge će biti tople!!!.

  • Juuuuu

    12. septembar 2021 | 17:24

    Divnoooo😛😛😛

  • Klaudija

    10. novembar 2021 | 03:34

    Hulahopke/najlonke su izezetan odevni deo garderobe koji greje donje ekstremitete tokom hladnih dana. Šta fali da ih muškarci nose, i treba da nose najlonke, i ja nemam kao osoba ništa protiv toga, niti to smatram na bilo koji način nastranim, jer to je samo garderoba i ništa više. Ja kao žerna najlonke nosim uvek kada je prilika za to, gotovo da ih ne skidam, osim u letnjim mesecima kada vremenski uslovi to dozvoljavaju, i zaista bi mi pravi užitak bilo da vidim i muški svet odeven u najlonke. Po meni bi trebalo dizajnirati uniseks najlonke koje bi podjednako nosili i žene i muškarci. Najlonke su zakon!.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA