≫ 

Vesele boje gumenih čizama prkose tmurnom vremenu: 4 modela koja će vas oraspoložiti

Uz razigrane nijanse obuće poboljšaćete raspoloženje čak i kada je vreme tmurno i kišno

  • 0
Gumene Čizme Kišobran Žena Kiša Foto: Shutterstock

Vreme za čizme je stiglo brže nego što smo očekivali, ali svaka žena koja voli obuću potajno priželjkuje hladnije vreme kako bi iz cipelarnika napokon izvadila omiljeni par čizama. Umesto štikli i sandala, sa rafova u prodavnicama smeše nam se prelepe gumene čizme.

Kišni dani koji su karakteristični za jesen nisu baš inspirativni za osmišljavanje savršene kombinacije. Tada posebnu pažnju obraćamo na obuću jer ne želimo da nam noge budu mokre. Zato su gumene čizme najbolje rešenje.

Od prvobitne namene da budu deo radne odeće danas su postale neizostavni modni dodatak, pa postoje brendovi koji se bave isključivo proizvodnjom moderne obuće za kišu. Ove sezone gumene čizme će dominirati ulicama, a žene će ih obožavati zbog praktičnosti.

1. Crvene gumene čizme

Zanimljive gumene čizme u boji, odudaraće od tmurnog dana. Ako čizme nisu zagasatih boja, postaće važan deo modne kombinacije, sa kojim ćete moći da uskladite ostatak stajlinga. Modnu kombinaciju upotpunite kaputom i torbom i spremni ste i za polazak.

2. Narandžaste čizme

Napravite kontrast između interesantne boje gumenih čizama i neutralnih tonova odeće. Gumene čizme mogu da se nose uz uske pantalone sa ravnim nogavicama i farmerkama, ali neosporno je da sjajno izgledaju i uz haljinu ili suknju.

3. Žuto u inat kiši

Uz vesele gumene čizme poboljšaćete raspoloženje čak i kada je vreme tmurno i kišno, a njihov praktični element svakako neće biti zanemarljiv kada jesen i zvanično dođe.

4. Roze gumene čizme

Pošto su gumene čizme sve popularnije, sve više se proizvode u zanimljivim modelima, bojama i dezenima, pa tako ni roza boja nije izostala ove sezone. Roza se idealno uklapa uz skoro sve druge boje, a ukoliko volite da eksperimentišete obucite i žutu jaknu i osunčajte kišni dan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA