≫ 

Lea (49) nosi samo usko i kratko, hejterima na mrežama poručuje: "Volim svaku svoju boru"

- Žene ne bi trebalo da se odriču odeće koju vole samo zbog nekih nepisanih glupih pravila - istakla je Lea

  • 4
Žena u godinama terapija hormoni Foto: Instagram/trayslounge

Šortsevi, uske stvari, kratke suknje i haljine važe za neprikladnu odeću za žene starije od 35 godina, ali Trejsi Lea Sajer (49) ne slaže se sa ovim tvrdnjama, pa svojim stajlinzima redovno pobija sve stereotipe.

- Uskoro punim 50 godina i ni ne pomišljam da iz svog garderobera izbacim kratke i uske stvari ili bilo šta drugo što se smatra neprikladnim za nekoga u mojim godinama - kaže Lea koja voli da odbacuje modna pravila.

Ona na društvenoj mreži Instagram svakodnevno postavlja svoje fotografije na kojima nosi šarene haljine, uske helanke i kratku odeću, a kako ističe, mišljenje drugih je uopšte ne dotiče.

- Za mene je bio ključan momenat kada sam se pogledala u ogledalo i prihvatila ono što vidim. Naučila sam da volim svoje bore i telo, a to mi je pomoglo da pronađem sebe i shvatim šta mi odgovara - rekla je ona.

Kako ističe, najbitnije joj je da se u odeći oseća komforno i srećno, i ima nameru da podstakne sve druge žene da oblače odeću koja im prija bez obzira na godine.

- Žene ne bi trebalo da se odriču garderobe koju vole samo zbog nekih nepisanih glupih pravila. Nemam nameru da se oblačim onako kako drugi misle da bi trebalo - zaključila je Lea.

Video: Nikol Šerzinger pokazala isklesanu figuru u minijaturnom bikiniju: Pravac u teretanu sa plaže

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Olja.

    31. avgust 2021 | 19:00

    Bravo ! Divno izgledate i sve dok je tako ne odustajte od stila koji Vam prija. Dosta je sa terorom prema zenama i to pre svega od nas zena jedna prema drugoj pa onda i muskaraca .

  • BASA

    31. avgust 2021 | 19:22

    Sve cestitke za komentar ! Bravo !

  • Aleksandar

    31. avgust 2021 | 23:34

    Godine su godine, ne mogu se sakriti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA