3 načina kako da kombinujete trenerku sa drugom garderobom: Osećajte se komforno, izgledajte urbano

Donji deo trenerke se lako kombinuje uz skoro sve, kako u letnjim tako i u hladnim jesenjim danima

  • 0
Trenerka moda devojka trening Foto: Shutterstock

Svaki komad garderobe u ormaru ima svoju namenu, pa tako i udobni donji deo trenerke. Iako su ga nekada ljudi nosili mahom u kući ili na treningu, kako se vremena menjaju tako se menja i odeća koju možemo da nosimo u skoro svim prilikama, pa je tako donji deo trenerke postao poput farmerki.

U trenerci se osećamo komforno, ali da li možete da zamislite da je nosite sve vreme, pa čak i u svečanim prilikama?

U svetu mode, donji deo trenerke odavno nije samo za kuću i teretanu, već je postao trend koji možete da vidite gde god da se okrenete. Devojke obožavaju da nose ovaj odevni komad u kombinaciji sa štiklama i laganim kaputom, jer uvek izgledaju trendi i zanosno.

1. Trenerka i lagani kaput

Živimo užrbanim tempom života i često se dešava da u toku dana trčimo po gradu pokušavajući da završimo sve obaveze. Sve što nam je u takvim danima potrebno je udobna odeća u kojoj ćemo se osećati komforno, pa je idealno rešenje da obučemo trenerku. Ako posle obaveza idemo na piće s prijateljima, lagani kaput preko rešava stvar.

2. Štikle u kombinaciji sa trenerkom

Ovo je idealan primer pomeranja modnih granica. Skoro niko nije ni mogao da pretpostavi da će ikada zaživeti kombinacija donjeg dela trenerke i obuće sa štikom. Međutim, ova ideja pokazala se kao odlična, a devojke ovaj stil rado nose kad krenu u noćni izlazak.

3. Efektne cipele i upečatljiva trenerka

Hrabro i stilizovano, reči su koje opisuju ovu modnu kombinaciju. Poznate ličnosti, modne blogerke i sve devojke i žene koje imaju stila, vešto kombinuju ovakve komade i izgledaju fenomenalno u svakom trenutku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA