≫ 

Sako je jesenji trend i idealna zamena za jaknu: 4 odevne kombinacije koje će dominirati ove sezone

Odevni komad za kojim su poludele žene širom sveta

  • 3
Sako Žena Moda Foto: Shutterstock

Sako odavno nije komad garderobe koji se isključivo nosi na formalnim događajima i poslu. Gotovo da ne postoji devojka koja sako ne kombinuje na najrazličitije načine, od večernjih do dnevnih kombinacija.

Ukoliko mislite da je nemoguće da u sakou izgledate trendi i osećate se komforno, možda bi trebalo da ispratite nove krojeve, boje i materijale koji krase sakoe i izdvajaju ih od onih običnih.

Novi sakoi izgledaju božanstveno i stvoreni su za prve jesenje dane, a dame ih rado nose umesto jakni.

1. Crni sako i farmerke

Kombinacija koja nikada neće izaći iz mode. Ove jeseni, svetle farmerke kombinujte sa crnom ili belom majicom i crnim sakoom. Brojne varijacije obogatićete različitim izborom obuće - ako je topliji dan, možete nositi sandale ili papuče, a za hladnija jutra ili večeri, obujte patike ili mokasine.

2. Sako na pruge

Oversajz sako se savršeno uklapa uz lagane pamučne pantalone.  Uz adekvatnu kombinaciju boja i dezena ovakav sako daće vašem izgledu elegantnu notu, a takođe će vas ugrejati u prohladne letnje dane.

3. Haljina i sako

Kada vam je potreban elegantat komad garderobe koji će se slagati sa haljinom, sako je uvek tu kao prva pomoć. Koji god kroj haljine da nosite, sako će se uvek fantastično uklopiti.

4. Karirani sako i kožne pantalone

Devedesetih godina prošlog veka, karirani sako bio je obavezan komad svakog gardarobera, a sada je opet tu u još modernijem i boljem izdanju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vanja

    7. septembar 2021 | 11:33

    Ja sam uvek za ,,skini" varijante,ove ,,oversajz" stvari ne volim uopšte

  • Nena

    5. septembar 2021 | 14:17

    Ne sviđaju mi se ovakvi džakovi od sakoa/blejzera. Inače,volim da ih nosim. Oni su mi omiljeni deo garderobe.

  • Ana

    4. septembar 2021 | 16:09

    Sako je naziv za muski komad garderobe. To neznalice ne znaju. Tako i za zenske tasne sad kazu “. torba”. Torba je torba, tasna je tasna, a zene nose: kostime, blejzere, bolera. Da mogu i sakoe da pozajme od muskaraca sto da ne?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA