≫ 

Boja haljine koju bi trebalo da ima svaka žena: Nude je nova crna, a ovo je 6 načina da je nosite

Crna haljina u svim varijantama obavezna je u garderoberu svake dame, a novi modni trendovi nameću još jednu nijansu ovog odevnog komada

  • 0
haljina drap Foto: Pixabay

Garderober ili ormar nijedne žene koja drži do svog izgleda ne bi mogao da se zamisli bez večitog modnog klasika, koji je nepogrešiv i siguran izbor za svaku priliku - crne haljine.

U varijantama male, kako je zovu, odnosno mini, maski ili midi dužine, crna haljina je do sada bila kraljica klasike i spas svim ženama kada u poslednjem momentu nemaju rešenje šta da obuku.

Trendseteri i modni magovi kažu da je ovaj modni komad dobio konkurenciju u haljinama nude nijanse.

Poželjno je da u aktuelnoj modnoj sezoni haljine svih dužina u boji pudera i kože, pored večite crne, postanu deo vaše obavezne kolekcije, ako želite da budete u trendu.

Donosimo vam nekoliko predloga za haljine u ovoj boji.

1. Haljina od tila u boji kože

Ova nijansa je zapravo neutralna  i oponaša boju kože, pa se dizajneri često igraju tekstilom, naborima i detaljima. Til je jedan od popularnijih materijala kad je riječ o uskim, kratkim haljinama.

2. Elegantna satenska za veče

Duga satenska haljina za veče predstavlja simbol elegancije. Ovaj materijal je adut večernjeg stila, naročito kada je izveden od meke svile.

3. Poslovna elegancija

Ljubiteljke minimalizma mogu da izaberu kreaciju s mašnom na ramenu, savršenu za poslovni izgled svake dame.

4. Neobična venčanica

Ukrašena biserima, tilom i volanima, ova haljina je savršen izbor za venčanje ili neku svečanu priliku. Ako hoćete da pokažete da ste drugačija mlada sa posebnim stilom, a da tu haljinu možete da nosite i za još neku svečanost, napravili ste pravi izbor sa ovim modelom.

5.  Za svečane prilike 

Ovaj model savršeno ističe struk. Takođe, mašna na jednom ramenu čini haljinu otmenom i savršenim izborom za svečane prilike.

6. Sportska elegancija za svaki dan 

Za dame koje žele ležernost, tu su slatke haljine voluminozne forme za dnevnu varijantu, koje odlično pristaju uz ravnu obuću.

Video: Miljković kaže da je keva: Luna Đogani izašla sa Markom, pa pokazala kako se nosi mini haljina

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA