≫ 

Ovako slavni predstavljaju američku modu na Met Gali: Kako vam se sviđaju njihovi stajlinzi?

Što originalnije - to bolje ili ipak ne?

  • 3

Najveći modni događaj, Met Gala, održan je 13. septembra, a na njega su došle velike zvezde koje su bile spremne da izdominiraju. Na crvenom tepihu slavni gosti poneli su nezaboravne odevne kombinacije prikazujući temu američkog stila.

Dok su jedni oduševili kreacijama, drugi su razočarali publiku i fanove, pa im je tako dodeljena "nagrada" za najbizarnije stajlinge.

Najveći šok izazvala je Kim Kardašijan koja se pojavila u sasvim crnom izdanju - od glave do pete. Sa njom je došao i kreator ovog neobičnog stajlinga, a njegovo lice je takođe bilo prekriveno.

Američki model i glumica Hanter Šafer iznenadila je prisutne svojom pojavom. Naime, ova mlada devojka pojavila se sa nakitom u obliku insekta koji krasi središnji deo njenog lica, a prirodno plave oči prekrila je belim sočivima.

Pevač Frenk Oušn je poznat po neobičnim stajlinzima i frizurama. Međutim, ove godine je odlučio da obuče belu majicu, crni plišani prsluk i istu takvu jaknu, a sa sobom je poneo zelenu lutku koja pomera oči, usta, ruke i noge. 

Kolumbijski pevač Maluma svojim stajlingom privukao je veliku pažnju i već danas osvanuo na mnogim naslovnicama. On je za ovu priliku obukao kreaciju modne kuće "Versaće", a kako kaže, namera mu je bila da izgleda kao moderan američki kauboj. Ali, i pored njegovog truda da izgleda besprekorno, fanovi su komentarisali da izgleda "jeftino" i da podseća na vampira. 

Čuveni supermodel Iman Abdulmahil je crvenim tepihom prošetala u vanzemljaskom stilu. Njen donji deo haljine napravljen je od četiri zasebne suknje, a svaka je s puno pažnje ukrašena perjem, dok je gornji deo tela krasio zlatni korset, a to verujemo niste ni primetili zbog aksesoara na njenoj glavi, koji neodoljivo podseća na paunov rep.

Ukoliko ste nekada gledali film Mortal Kombat, onda će vam stajling muzičarke Grajms biti vrlo poznat. Naime, ona je sakrila polovinu lica metalnom maskom, a uski kombinezon istakao je njene obline. Ništa ne bi bilo neobično da Grajms nije zamahnula mačem, stavila ga za vrat i ispozirala kao da to nije ništa...

Čiji stajling je na vas ostavio najjači utisak? Podelite sa nama kroz komentare.

Video: Džej Lo objasnila dekolteom i butkom, providne Kendal i Irina, a ko je došao bez gaćica na Met Galu?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA