≫ 

Plisirane suknje su jesenji hit i ovako se nose ove sezone: 4 dobitne kombinacije

Poslednjih godina plisirane suknje su postale pravi protagonisti stila

  • 1
drugarice, suknja, moda, kape, beretke, beretka

Foto: Shutterstock

Trendovi za jesen nam se uveliko predstavljaju, a zaljubljenice u modu već su u svoj garderober uvrstile najpopularnije komade odeće koje će se nositi ove sezone. Od prelaznog vremena, preko prvih jesenjih dana, do onih najhladnijih, u svakoj garderobi naći će se mesta za najženstvenije komade - haljine i suknje.

Plisarana suknja je ženstvena, moderna i veoma udobna. Može se nositi u različitim kombinacijama, u zavisnosti od model i materijala. Džemper, čizmice i plisirana suknja čine savršen jesenji autfit, a zbog svoje uklopivosti idealna je i za zinske dane.

Ukoliko vam nedostaje inspiracije za jesenje autfite, predstavljamo vam četiri kombinacije koje vas neće ostaviti ravnodušnim. 

1. Poslovni izgled

 

Ove jeseni, sako je najnosiviji u kombinaciji sa plisiranom suknjom. U izobilju boja i materijala izaberite savršen komad koji će se uklopiti u vaš stil i dati vam slobodu u kombinovanju.

2. Stajling za svaki dan

 

Suknje svih dužina su tu da istaknu vašu ženstvenost, a džemperi različitih krojeva, da vas ugreju, a spajanjem ova dva komada bićete u trendu i zapaženi gde gde god da se pojavite.

3. U nude kombinaciji od glave do pete

 

Mnogi modni stručnjaci smatraju da ne može svako da iznese nude boju, jer ume da se stopi uz kožu i ne izgleda baš lepo. Međutim, ukoliko uklopite više nijansi ove boje, sigurno nećete pogrešiti.

Budite hrabre i usudite se da ovu boju uvrstite u svoje svakodnevne kombinacije.

4. Večernji autfit

 

Opušten i udoban stil ne mora izgledati dosadno, a kada imate plisiranu suknju dobar izgled je zagarantovan. Suknju uparite sa kožnom jaknom, džemperom u nijansi suknje, a sve to ukombinujte sa crnim čizmicama.

Video: Umirujuće dejstvo dubinskog usisavanja, a o grinjama i da ne pričamo!

(Telergaf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA