≫ 

Naručila venčanicu, pa uložila reklamaciju: Poruka koju je dobila nasmejala je i mladu i njene pratioce

Buduća nevesta zabavila je korisnike društvenih mreža pošto je podelila nezadovoljstvo naručenom haljinom, ali nije obratila pažnju na jedan važan detalj...

  • 13
Venčanica nezadovoljna mlada Foto: Facebook

Jedna buduća mlada nasmejala je mnoge korisnike društvenih mreža, pošto im se požalila zbog venčanice koju je kupila preko interneta.

Nevesta je podelila sa pratiocima na mrežama da je napisala "ljutit mejl" kompaniji od koje je kupila haljinu,  jer "nije bila ni slična onoj koju je naručila".

Uz sve to priložila je slike u tek pristigloj venčanici koju je probala.

Međutim, odgovor od firme u kojoj je kupila venčanicu bio je neverovatan.

Venčanica nezadovoljna mlada Foto: Facebook

- Obukli ste prevrnutu haljinu. Molimo vas da je okrenete kako bi trebalo i tako obučete - glasio je odgovor prodavca njene venčanice.

Ni sama mlada se nije mogla da se suzdrži od smeha kada je shvatila svoju grešku, pa je čak na društvenim mrežama napisala da je to bio trenutak kada se osetila kao "prava plavuša".

Rekla je i da je bila zapanjena time što joj je haljina stigla "izvrnuta".

Dodala je da ponekada nije važno ni koliko škole imate, već da li imate dovoljno zdravog razma, pa se dodatno našalila na svoj račun:

- Možda mogu da vam spasem život, ali me nikako nemojte zvati da vam pomognem da se obučete, jer ja to ne umem da uradim - napisala je ova mlada i nasmejala pratioce, što je potvrdilo i više od 1.000 ljudi koji su lajkovali njen komentar.

Kada je izvrnula venčanicu i ponovo je obukla shvatila je da je to zapravo ono što je i naručila.

Venčanica nezadovoljna mlada Foto: Facebook

Priznala je da ju je nasmejalo, ali i  da joj nije bilo baš prijatno saznanje kako je izletela sa reakcijom i ispala ne baš inteligentna i pred kompanijom od koje je naručila venčanicu, ali i pred korisnicima društvenih mreža sa kojima je podelila iskustrvo.

Video: Naručio majicu, dobio haljinu: Ovo su najveći horori onlajn kupovine

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Auh

    3. oktobar 2021 | 19:32

    Da li je realno da je obukla naopako. To je antitalenat za život.

  • FANTOM

    3. oktobar 2021 | 18:16

    Prava mlada. Mogla je u farmerkama i košulji sa dubokim dekolteom jer joj se ta mundura slaže sa tetovažama. Bela venčanica je sinonim čednosti i pritajene žudnje koja ova tetovirana je davno izgubila pre venčanja. Očit dokaz je njeno nerazumevanje običaja venčanja u beloj venčanici jer nije znala ni kako se oblači. Nije žvaka za seljaka.

  • N

    3. oktobar 2021 | 22:23

    Amerikanka

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA