≫ 

Raskošne nijanse smeđe su hit ove jeseni: 4 modne kombinacije u boji konjaka i karamele

Svaku kombinaciju podići će na više nivo

  • 1
Moda mala torba torbica Foto: Shutterstock

Postoji mit da je braon boja dosadna i da ju je teško kombinovati sa drugim nijansama. Ukoliko ste i vi tog mišljenja, možda će vas boja konjaka i karamele razuveriti. 

Ova prefinjena nijansa dominirala je prethodnih sezona u svetu modnih dodataka, prvenstveno torbi, da bi se ubrzo preselila i na područje kožnih jakni i kaputa dok je ove jeseni sve češće viđamo i na džemperima, pantalonama ili suknjama.

Nijansu konjaka često nazivaju bojom luksuza zbog otmenog i elegantnog utiska koji daje svakom materijalu, a žene je obožavaju jer svaki komad odeće učiniti skupocenim.

1. U boji konjaka od glave do pete

Za one koje vole da se obuku u jednom tonu, ova boja je idealna. Osim što je moderna i elegantna, istovremeno je bezvremenska i klasična.

2. Poslovni stajling

Pantalone u boji karamele, kaiš koji naglašava struk i tzv. oversize sakoi u pomenutim nijansama su najatraktivniji komadi, koje morate poneti ove jeseni.

3. Ženstveno i damski

Smeđi kaput iz sezone u sezonu ističe se kao jedan od jesenjih i zimskih favorita. I dok je na samom početku nova sezona donela brojne trendove, kad govorimo o modelima kaputa u nijansama smeđe, ova se neće razlikovati od prethodnih.

4. Čizme koje dominiraju

Trendovi dolaze i prolaze, ali klasiku definitivno ništa ne može da zameni. Bez obzira da li se radi o tamnijoj ili svetlijoj nijansi, jedan par ovakvih čizama je obavezan u cipelarniku svake žene.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA