≫ 

Naručila usku haljinu od lateksa, a stiglo joj nešto drugačije: "Ovo je kesa za smeće"

Njen video-snimak je ubrzo postao viralan i pregledan je više od 2 miliona puta

  • 1

Žene će priznati da je pronalaženje savršene haljine pravi izazov, pogotovo kada istu kupujete preko interneta. Na stranicama za prodaju stvari sve izgleda savršeno, ali da li je tako u realnosti?

Devojka po imenu Havi sigurno ima odgovor na ovo pitanje, a on je definitivno "ne".

Naime, devojka je naručila kratku, roze haljinu od lateksa, a ona koja joj je stigla nije ni približno ličila na onu koju je očekivala.

Haljina Foto: Tiktok/@havianaaaaaa__

Na zvaničnoj internet stranici popularne dizajnerske kuće prikazano je nekoliko fotografija manekenke koja nosi ružičastu mini haljinu od lateksa. Ova jednostavna kreacija prati liniju tela i naglašava ženske obline, međutim u stvarnosti to baš i nije tako.

Haljina Foto: Tiktok/@havianaaaaaa__

To je dokazala i razočarana Havi kada je u video-snimku na društvenoj mreži TikTok podelila fotografiju haljine koja joj je stigla na kućnu adresu.

Njen video-snimak je ubrzo postao viralan i pregledan je više od dva miliona puta, a ljudi u komentarima nisu mogli da se suzdrže, a da se ne našale.

- Izgleda kao kesa za smeće umočena u roze boju - napisala je jedna žena, a druga je dodala da Havi u ovoj haljini neodoljivo podseća na balon za decu:

- Iskreno, izgleda kao da si obukla izduvani balon za decu. Presmešno je.

Video: Novosadska Barbika u crnom lateksu nastupila prvi put posle korone

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA