≫ 

Jedan detalj uz džemper daje potpuno drugačiji izgled: 5 ideja da razbijete monotoniju

Ako poželite da izgledate atraktivnije i modernije, nekada je za to dovoljno samo malo mašte i poneka modna "sitnica"

  • 2
Moda kaiš džemper šešir Foto: Shutterstock

Hladni dani nisu baš mnogo inspirativni kada je moda u pitanju, a džemperi koje nosimo često mogu da postanu dosadni stalno na isti način kombinovani.

Međutim, ako želite da ove jeseni i zime izlgledate šik i trendi i u džemperu, sve što je potrebno jeste da monotoniju pletenine razbijete kaišem ili nekom jednostavnom, satenskom, plišanom ili pamučnom trakom.

1. Od dužeg džempera, uz kaiš, napravite haljinu 

Uz duboke čizme, koje idu preko kolena, dugi džemper od koga ćete pomoću kaiša napraviti haljinu idealan je za hladne jesenje dane u kojima želite da i dalje izgledate atraktivno i elegantno.

2.  Kraći kardigan uz kaiš

Crno-bela kombinacija je uvek neprevaziđena, a široki crni kaiš uz beli kraći karadigan učiniće vaš izgled potpuno drugačijim. Osim što ćete sa ovom kombinacijom izgledati elegantno, prednost ovog stajlinga je što pogodan za nošenje u svako doba dana - od jutarnje kafe do večernjeg izlaska.

3.  Traka umesto kaiša 

Jednostavna jednobojna satenska ili pamučna traka vezana u mašnu može biti savršena zamena za kaiš, a džemperima koji u tkanju imaju više boja daje na otmenosti.

4.  Autfit prigodan za posao

Široki džemper sa jednostavnom bež majicom ispod, koji ćete "preseći" kaišom sa diskretnom šalom, kombinovan sa crnom ravnom suknjom ili klasičnim crnim pantalonama, savršena su kombnacija za poslovni stajling.

5.  Za večernji izlazak 

Dugački melirani džemper i satenske široke pantalone upotpunite jednostavnom plišanom trakom da naglasite struk i potpuno ste spremni za večernji izlazak.

Video: Influenserka pokazala kako sve možete da kombinujete letnje haljine: Vaš stil će biti na višem nivou

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    21. novembar 2021 | 15:38

    Najbolji su sirogojno dzemperi,najbolji na svetu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA