≫ 

Mlada zablistala u venčanici od 2.600 dinara: "Nakit i veo sam pozajmila od drugarice"

Ona je objasnila da nije želela da troši mnogo novca na venčanicu, pa je odlučila da je potraži na internetu

  • 0
Mlada, nevesta, venčanje, venčanica

Foto: Shutterstock

Kada se pravi budžet za svadbu uvek se jedan veći deo novca odvoji za venčanicu zato što i samo iznajmiljivanje papreno košta.

Kada je reč o kupovini venčanice, retko koja mlada može da se pohvali da svoju poseduje u ormaru, međutim, ova mlada to može.

Aleksa Vitni (27) i Kajl Bindon (30) iz Amerike su novopečeni mladi bračni par i otkrili su kako su uštedeli gomilu novca za svoje venčanje.

Naime, oni su se venčali u aprilu ove godine kada su u Americi bila dozvoljena okupljanja za samo nekoliko desetina ljudi. 

- Shvatili smo da nema logike trošiti puno novca na svadbu kada ne možemo da ispunimo sve ono što smo zamišljali - rekla je Aleksa.

Budžet za njihovu svadbu pokrivao je osnovne stvari, pa Aleks nikako nije mogla da nađe venčanicu po prikladnoj ceni.

Međutim, na internet stranici za prodaju polovne garderobe, ova devojka je pronašla prelepu belu venčanicu za samo 2.600 dinara (25 dolara), a kako kaže, njenoj sreći nije bilo kraja.

- Veo i nakit sam pozajmila od najbolje prijateljice, štikle sam već imala, a ova venčanica je samo upotnula sve - zaključila je ova devojka.

(Telergaf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA