≫ 

5 praktičnih kombinacija toplih kapa i dugih šalova: Za odvažni stil i u najhladnijim danima

Danas su kape i šalovi mnogo više od zaštite od hladnoće

  • 0
Kapa, šal, zima, moda, devojka Foto: Shutterstock

Nekada su kape i šalovi važili za odevne predmete koji će vas samo zaštiti od neumoljive hladnoće u zimskim danima, naleta vetra i padavina. Danas su mnogo više od toga, pa njihov izbor zavisi i od ukusa, stila, građe tela, oblika lica, dužine kose...

Najpopularnije su tzv. beanie kape, najčešće ukraćene vunenom kićankom na vrhu, koje se uklapaju uz široke i duge šalove.

One su praktične i ne dodiruju potpuno teme, pa neće pokvariti frizuru, čak ni onim damama sa kratkom kosom.

A, šalovi veliki, dugi, modernog dizajna i topli.

Ovo su neke od najpopularnijih kombinacija za ovu sezonu:

1. Klasične crna i bež

Klasična crna kapa, bez ikakavog rada na sebi, sa jednostavnim bež šalom, upotpuniće odevnu kombinaciju sa kaputom u nežnoj plavoj boji.

2. U sivim tonovima

Jedan od najpopularnijih modela, pletena kapa sa kićankom u sivoj boji omiljena je većini. Osim što je topla i praktična, odlično se uklapa uz sve boje, a posebno uz različite nijanse sive.

3. Šareni šal u kontrastu sa jednobojnom kapom

I ponovo siva pletena kapa, ovoga puta sa šalom od vune bez rada, dobro se uklapa i uz kožne pantalone i pufnastu, šuškavu jaknu.

4. Nežna plava

Čak i za dame koje gaje nežniji stil, pletena kapa u plavim tonovima i šalom iz jednog dela, dobro se uklapa sa kaputima u nežnoj roze boji.

5. Moderan print

Za odvažne i urbane, tu su i kape sličnog, a opet različitog dizajna. Kada poželite da vam bude toplo, a da u isto vreme budete stilizovane, ova kombinacija će biti vaš izbor.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA