≫ 

Sezona šljokica je zvanično počela: 6 haljina u kojima ćete zasijati poput holivudskih diva

Šljokice i praznici idu ruku pod ruku, tako da nećete pogrešiti ako se odlučite da nosite haljinu, suknju ili bluzu ukrašenu svetlucavim šljokicama za novogodišnju noć

  • 0
žena, haljina, sako, crveni karmin, torbica Foto: Shutterstock

Bez obzira na sezonu u kojoj se nalazimo, haljina je uvek jedan od najpoželjnijih komada u ženskom ormaru.

Mnogima su planovi za doček 2022. godine neizvesni, ali jedno je izvesno - praznični dani su vreme kada bez griže savesti možemo da nosimo šljokice, i kada zaista treba da uživamo u svetlucavim komadima.

Ovu neobični sjajani detalji na garderobi su postale popularne početkom 20.veka, a rado su ih nosile poznate dame poput Doroti Lamur, Lejdi D, Džoan Kraford, Merlin Monro i druge...

Na radost mnogih žena, šljokice su ponovo u modi, a zimsko vreme je idealni period kada možete da zasijate u njima. 

1. Zvezda večeri

Ova haljina je toliko specifična da će svi pogledi biti uprti ka vama. Kada je ova šljokičava haljina u pitanju, nakit vam nije potreban, sem, možda neupadljivog lančića.

2. Smaragdno zelena haljina

Zelena je možda i najbolja opcija za koktel haljine, tik do kolena ili nešto kraće, i idealna je za dame koje ne vole da nose klasične crne ili crvene haljine.

Bež štikle ili čizme do kolena se savršeno slažu uz ovu haljinu.

3. Disko dama

U poslednje vreme moda koja je bila popularna 70-ih i 80-ih se vraća na velika vrata. Sjaj i svetlucavost disko mode su postali ponovo popularni među dizajnerima, ali i poznatim ličnostima koje sa zadovoljstvom nose krupne šljokice.

4. Mala crna, šljokičava haljina

Elegancija i luksuz su reči koje opisuju ovu haljinu. Bez obzira kog je kroja ili dužine, mala crna haljina je decenijama nezaobilazna u garderoberima nežnijeg pola. 

5. U novogodišnjem duhu

Ukoliko nemate inspriraciju i volite crvenu boja onda je ova haljina savršena za vas. Nova Godina je poznata po crvenoj boji, što znači da sa haljinom u toj boji nećete moći da pogrešite. 

6. Boja šampanjaca je uvek u trendu

Šljokičave haljine svetlijih boja upotpuniće svaki vaš izgled. Ukoliko ne želite da privlačite pažnju, odaberite haljinu koja ima print ukrašen šljokicama, koju ćete upotpuniti nakitom i modnim dodacima.

Video: Hoćete da suzite struk? Ne morate da vadite rebra, evo trika sa haljinom koji idealno pomaže

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA