≫ 

Odeća u nijansama vanile je trend ove zime: 3 kombinacije koje odušu luksuzom

Garderoba u ovoj nijansi se veoma lako kombinuje sa drugim bojama, pa je zbog toga često nazivaju i "nova crna"

  • 1
košulja, pantalone, moda, žena Foto: Shutterstock

Kako jesen sve više odmiče, a zima nam je sve bliža, možemo primetiti da su ulice preplavljenje modnim kombinacijama u nijansama vanile, kao i toplim zemljanim tonovima. 

Ipak, kombinacije u boji vanile su u blagoj prednosti, jer pored toga što je moderna i elegantna istovremeno je bezvremenska i klasična.

Od mekane trikotaže, preko komplet trenerki, pa do nezaobilaznih aksesoara - sve obojeno u ovu boju deluje sveže, drugačije i luksuzno.

1. Bela i boja vanile su savršena kombinacija

Poznato vam je da se bela boja savršeno slaže sa svim drugim bojama, ali su ljudi poprilično skeptični kada je kombinovanje njenih nijansi u pitanju. Međutim, ovaj stajling je dokaz da je kombinacija bele i vanile savršen izbor kada želite da izgledate otmeno i elegantno.

2. Stajling za svaki dan

Kaputi u nud bojama su postali veoma popularni još pre par sezona, a potražnja za njima se ne smanjuje. Koju god boju ili odeću obučete ispod njega izgledaćete kao da ste sišli s modne piste.

3. U nijansama vanile od glave do pete

Ukoliko nemate vremena da razmišljate o kombinaciji i bojama koje treba uklopiti, onda je najbolje rešenje da obučete odeću koja je u istoj ili sličnoj nijansi. 

Video: Ova žena šta god da obuče dominira: Irina Šajk u izazovnoj cvetnoj kombinaciji na Met Gali

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA