≫ 

Kupila je dve venčanice za 825 dinara: "Ove radnje kriju pravo blago"

- Venčanicu sam tražila pre nego što sam bila verena, jer da biste našli ovakvu ponudu morate da budete uporni - rekla je ova mlada

  • 1

Buduće mlade koje su u potrazi sa svojom venčanicom iz snova mogu da potvrde da su venčanice papreno skupe. Mnoge se zbog vrtoglavih cifri odlučuju na iznajmiljivanje koje takođe nije lako priuštiti.

Međutim, većina njih razmišlja: "Jednom se udajem, to je moj dan i treba da budem najlepša", pa se ipak odluče da izdvoje pozamašnu sumu novca za venčanicu.

Ali, u tu većinu ne spada i Rejčel Konili, koja je za svoje venčanje kupila dve venčanice za samo 825 dinara (8 dolara) i dokazala da ne morate da izdvojite čitavo bogastvo da biste izgledali kao filmska zvezda.

- Venčanicu sam tražila pre nego što sam bila verena, jer da biste našli ovakvu ponudu morate da budete uporni. Radnje sa polovnom garderobom kriju pravo blago - kaže Rejčel.

Venčanicu koju je nosila na crkvenom venčanju, korisnike internera neodoljivo podseća na venčanicu vojvotkinje Megan Markl, a venčanica koju je nosila kada je počela žurka imala je takozvane "puf" rukave i suknju ukrašenu čipkom.

Ljudi na internetu, a posebno žene oduševljene su venčanicama, pa su za Rejčel imale samo reči hvale.

- Ovo su venčanice koje gledamo u svetskim časopisima, prelepa si i bravo za izbor - napisala je jedna žena, a druga je dodala:

-  Vojvotkinja je dala gomilu novca da izgleda božanstveno, a ti si to uspela za male pare.

Video: Evo na šta je Kiju podsetilo nošenje venčanice i da li će se ponovo udati

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Biljana Tutorov

    18. decembar 2021 | 15:01

    Svako priušti kako je u mogućnosti,Normalno je ako si bogataš da ćeš imati i najskuplju jer su i zvanice takve.Sve zavisi od socijalnog statusa i od osobe same.Svaka mlada je Princeza u svojo j bajci.To je najvažnije,ljubav🕊❤

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA