≫ 

Kontrast boja je apsolutni modni hit ove zime: 4 kombinacije kojima ćete mamiti poglede prolaznika

Veselim bojama kombinovanim na neobičan način razvedrite tmurne, zimske dane

  • 0

Nekada su modne kombinacije koje se nama čine nespojive kada su boje u pitanju, zapravo savršene.

Kako poznavaoci modnih prilika tvrde, apsolutni trend ove zime će biti kombinovanje jakih boja poput zelene i narandžaste, roze i ljubičaste...

Ako ste dovoljno smeli da u svoju garderobu uvrstite ove kombinacije, zagarnatovano je da ćete biti vrlo primećeni kada ih prošetate od kuće do posla ili u popodnevnom izlasku.

1. Kaput koji razbija monotoniju 

Kaput u kombinaciji svetlo plave i crvene boje uz jarko crvene salonke "razbiće" monotoni izgled poslovnog stila i daće vašoj garderobi notu kreativnosti.

2. Roze i ljubičasta 

Ljubičaste pantalone uz roze rolku mogu da izgledaju kao savršen spoj, ako ih upotpunite torbicom u malo svetlijim tonovima.

3. Šareno, volim te šareno...

Kaput od kašmira sa kombinovanim pletenim rukavima u veselim bojama garancija je da ulicom nećete poroći neprimećeno. Ako ispod njega obučete, na primer, jarko žutu rokla-haljinu od pletenine izgledaće kao da ste uneli sunce u tmurne, zimske dane.

4. Smela kombinacija narandžaste i zelene

Zelene pantalone sa dubokim strukom uz salonke u istoj boji kombinovane sa narandžastom rolkom i plavom malom torbom daće vam zanimljiv i smeo izgled na kome će vam mnogi pozavideti.

Video: Strogi editorijal Ane Grozdanović za Telegraf: Ona je članica Socijalističke partije Srbije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA