≫ 

4 savršene haljine za novogodišnju noć: Možete da ih nosite i posle slavlja

Bliži se proslava najluđe noći, a i u toj situaciji poželjno je biti praktičan i birati garderobu koju možemo da nosimo i u drugim prilikama

  • 0
žena, haljina, sako, crveni karmin, torbica Foto: Shutterstock

Proslava Nove godine je pred vratima, pa ako ste se odlučili za neki svečani doček, damama je vreme da razmišljaju i o haljinama za tu priliku. Večernje, duge toalete uglavnom su prilično skupe, pa često imamo utisak da je kupovina takvih odevnih komada za "posebnu pirliku" bacanje novca.

Radije ćemo izdvojiti za nešto praktičnije što možemo da nosimo i u nekim drugim prilikama.

Donosimo vam četiri modela haljina u kojima ćete u novogodišnjoj noći izgledati glamurozno, a koje možete da nosite i kasnije u različitim situacijama.

1. Neprevaziđena crvena

U crvenoj ravnoj haljini koja prati liniju tela ni u najluđoj noći nećete ostati neprimećeni. Ukoliko je upotpunite crnim salonkama i pismo torbom, vaša elegancija će zaseniti prisutne.

2. Crna sa bordurom

Crna mala haljina je neizostavni komad u garderoberu svake dame. Sa diskretnom crno-belom bordurom na struku i krajevima rukava do lakata haljina će izgledati potpuno drugačije. Uz nju vam neće biti potreban ni preterano upadljiv nakit, jer je haljina već atraktivna zahvaljujući originalnim detaljima.

3. Smaragdnozelena

Ako vam je stalo da izgkedate posebno i drugačije odlučite se za haljinu sečenu u struku u smaragdnozelenoj boji. Ovu jednostavnu haljinu sa dve duboke falte, koju možete da nosite i posle Nove godine u svakoj prilici, pa i na posao, ukrasite diskretnim brošem da bi izgledala otmenije i romantičnije.

4. Bela elegancija 

Bela, jednostavna haljina od laganog materijala sa ravnim rukavima skupljenim na krajevima, daće vam nežan i zavodljiv izgled u novogodišnjoj noći. Da bi izgledala atraktivnije, upotpunite je salonkama u metalik nijansi zelene.

Video: Modna kolekcija za kojom su dame poludele: Ovo je sve što žene žele!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA