≫ 

Odevni komad bez kog je zima nezamisliva: 4 modela rolki koje svaka žena treba da ima

Lako se kombinuju, tople su i udobne

  • 0
Čizme, kaput, rolka, moda Foto: Shutterstock

Zima kao godišnje doba nameće nove modne trendove, a rolka je odevni komad bez kog se ne mogu zamisliti hladni dani. Dobro se kominuje uz suknje i uz pantalone, a ako je duža savršeno pristaje i uz helanke u nekoj sportskoj varijanti.

Ukoliko je uvrstite u svoju garderobu, rešili ste problem kako da brzo iskombinujete šta ćete da obučete za posao ili za popodnevnu zimsku šetnju, a da se u tome osećate udobno i da vam bude toplo, što je za hladne dane presudno.

Donosimo vam četiri modela rolki koje bi žena trebalo da ima u svom garderoberu.

1. Rolka veselih boja

U tmurnim, zimskim danima ovakav komad odeće uneće radost u vaše modne kombinacije i učiniće da se osećate bolje. Žuta je savršen izbor, jer se dobro slaže sa braon i crnim pantalona ili suknjama.

2. Neprevaziđena klasika

Rolka sa širokom "čamac" kragnom i pletenicama koju, ako poželite, možete da nosite i kao džemper spušten preko jednog ramena je klasika koja je uvek u modi. Svetlosiva boja odlično će pristajati uz tamniji teksas ili crne pantalone.

3.  Drap sa velikom kragnom 

Neizostavan model u garderoberu dama koje imaju stila je drap džemper-rolka sa velikom kragnom. U njoj ćete izgledati glamurozno.

4. Duga rolka 

Ovaj model u dve boje uvek dobro dođe za kombinovanje sa helankama. Topla i udobna rolka pravi je izbor za hladne zimske dane i izlazak na sneg.

Video: Crni mantil i crvena rolka haljina začinjena Šanel minđušama: Ceca stigla na snimanje ZG

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA