4 kombinacije sa blejzerom za novogodišnji stajling: Elegantno i šik

Nekada za dobar stajling nije potrebno mnogo novca, već malo kreativnosti

  • 0
Sako, elegancija, blejzer, nasmejana žena Foto: Shutterstock

Novogodišnje slavlje se približilo, a da bi u najluđoj noći izgledali elegantno nekada nije potrebno mnogo novca, već samo malo kreativnosti. Modni trendovi se menjaju, ali nećete pogrešiti ako za tu priliku izaberete sako koji već imate u garderoberu, a koji ćete kombinovati uz druge odevne predmete.

U zavinosti od toga gde i kako ćete provesti najluđu noć donosimo vam četiri ideje za savršen stajling uz ovaj odevni komad koji ima svaka dama.

1. Večita crno-bela klasika 

Pepito crno-beli sako, koji nosite u raznim prilikama uz uske crne pantalone i belu jednostavnu majicu upotpunjen zlatnim nakitom može da bude odličan izbor za novogodišnju proslavu.

2. Elegancija nežnih boja 

Široka suknja od tila sa volanima u puder roze boji kombinovana sa svetlije roze blejzerom uz prljavo roze salonke daće vam romatičan, ali i šik izgled u najluđoj noći.

3. Šik tinejdžerski izgled 

Jednostavan plišani sako u kombinaciji sa belom bluzicom i farmerkama uz atraktivan nakit prava je kombinacija za doček Nove godine ukoliko ćete je slaviti sa prijateljima u kućnoj atmosferi.

4. Opuštena kombinacija

U belom klasičnom blejzeru, koji ćete obući preko lagane satenske haljine izgledaćete opušteno, ali i zavodljivo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA