Insta-bake diktiraju modu na društvenim mrežama: One su šik i glamurozne

Godine ne poznaju granice kada su u pitanju dobar ukus i stil

  • 0
Baba, bunda, srećna žena Foto: Shutterstock

Kada neko kaže influenser, Instagram, modna ikona, svi uglavnom odmah pomisle na poznate i uspešne mlade žene, koje su najkasnije rođene osmdesetih.

Međutim, popularne mlade influenserke moraće da naprave malo mesta u internet svetu, jer stižu insta-bake.

Na društvenoj mreži Instagram postaju sve popularnije dame koje su zajedno sa velikim životnim iskustvom i bogatim i uspešnim karijerama izgradile i neverovatan stil.

Među njima je i naša Ljubica Bungin. Naime, Ljubica je na društvenoj mreži Tviter letos objavila fotografiju koja je prikupila više od 15.000 lajkova.

- Nova haljina - napisala je ona jednostavno uz jedan smajli, a onda su počeli da pljušte pozitivni komentari i lajkovi.

- Selfi godine što se mene tiče - napisao je jedan čovek, a drugi je dodao da mu je gospođa Ljubica ovom fotografijom u jednostavnoj haljini ulepšala dan.

- Vi ste meni, gospođo, ulepšali dan, mnogo sreće i još stotine novih haljina da promenite.

Da godine ne poznaju granice kada su u pitanju dobar ukus i jedinstven stil dokazuju i gospođe koje su vrlo popularne na društvenim mrežama, a koje svojim načinom odevanja inspirišu mlađe generacije.

U galeriji ispod teksta pogledajte dame čija će vas, pre svega harizma, a onda i stil i mladalački duh, ostaviti bez daha.

(Telegaf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA